Kuchynka elektronická Tefal Studio XXL Bubble Smoby s magickým bublaním sódovačom a ľadom a 38 doplnkov

Popis produktu

Nečakajte a prekvapte svoje dieťa štýlovou kuchynkou od Smoby. Elektronická kuchynka Tefal Studio XXL Bubble Smoby s 38 doplnkami je praktická a šikovná kuchynka, ktorá svojím francúzskym dizajnom v luxusnom vyhotovení poteší každé dieťa od 3 rokov. Detská kuchynka sa vďaka svojmu nádhernému vzhľadu a funkciám radí medzi top detské kuchynky, s ktorými sa môže dieťa hrať. Kuchynka pre deti obsahuje bohatú sadu 38 doplnkov: príbory, tanieriky, soľnička, korenička, poháriky, šálky a rozličné repliky potravín a surovín.

Množstvo príležitostí

Každá detská kuchynka od výrobcu Smoby kladie dôraz na dizajn a funkčnosť. Preto sa dieťa môže tešiť na realistickú kuchynku s množstvom funkcií. Chladnička s otváracími dvierkami poslúži pre detičky na úschovu potravín, ktoré musí udržiavať v chlade, aby sa nepokazili. Vstavaná rúra na pečenie pomôže malému kuchárovi v príprave chutného pečeného mäska a priamo pod ňou sa nachádza aj umývačka riadu, do ktorého môže dieťa naložiť špinavý riad a dať ho poriadne umyť. Panvica s funkciou otáčania výborne zabaví malého huncúta, ktorý sa rozhodne pripravovať chutné palacinky. Magický bublinkujúci hrniec po svojom položení na sporák a stisnutí gombíka začne napodobňovať vriacu vodu a detičky budú ohromené touto skvelou funkciou.

Pre trošku schladenia využijú deti dávkovač ľadu, ktorý po stisnutí gombíka naozaj naplní pohár rekvizitami ľadových kociek. Nad dávkovačom ľadu sa nachádza aj šikovný kuchynský drez, v ktorom môže dieťa rýchlo umyť príbory po výbornom obede s kamarátmi. Nad sporákom sa nachádza digestor a hneď pod ním dieťa nájde espresso kávovar, ktorý každému prinesie osviežujúcu kávu, aj vďaka priloženým vymeniteľným kapsulám. Pod kávovarom je k dispozícii pre všetkých malých ochutnávačov šikovný dávkovač sódy alebo coly, ktorý vydáva svoj vlastný, charakteristický zvuk. Poličky, nachádzajúce sa v dolnej časti kuchynky, poslúžia na odkladanie rôznych pomôcok a surovín, ktoré dieťa momentálne nepotrebuje.

Pre správny rozvoj dieťaťa

Detská kuchynka od francúzskych dizajnérov u detí rozvíja ich jemnú motoriku, komunikačné schopnosti a logické myslenie. Deti sa pri práci s kuchynkou naučia trpezlivosti, koncentrácii a vzájomnej pomoci pri príprave jedál.

Vhodná do každej detskej izbičky

Elektronická detská kuchynka stojí na stabilných podstavcoch a celkové rozmery detskej kuchynky sú 86*83*100 cm a výška pracovnej dosky je 51 cm, vďaka čomu si každý rodič bude vedieť určiť, či je pracovná doska v kuchynke dostatočne vysoká pre jeho šikovné dieťa. Kuchynka sa vyznačuje veľmi dobrým prístupom zo všetkých strán a navyše je zadná strana kuchynky pokrytá nápismi a sympatickými motívmi z kuchyne. Súčasťou detskej kuchynky Tefal Studio XXL Bubble Smoby sú aj batérie, ktoré budú rodičia môcť do kuchynky jednoducho zapojiť a dieťa sa môže smelo pustiť do varenia a pečenia.

Detská kuchynka, pochádzajúca z dizajnérskej dielne spoločnosti Smoby, patrí medzi najlepšie hračky, ktoré môžete ponúknuť svojmu dieťaťu. Francúzski dizajnéri si potrpia na prvotriedny dizajn, reálne vyhotovenie všetkých línií a doplnkov, ako aj celkovú funkčnosť detských hračiek. Všetky hrany na kuchynkách Smoby zaoblené a jemné, s ohľadom na bezpečnosť dieťaťa a rodičia môžu bez starostí nechať svoje ratolesti hrať sa s touto krásnou kuchynkou plnou nezabudnuteľných funkcií, čo im hrdlo ráči.

Funkcie a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • dávkovač ľadu s kockami ľadu
  • panvica s funkciou otáčania
  • dávkovač sódy/coly
  • espresso kávovar s vymeniteľnými kapsulami
  • predpečené potraviny pre realistický zážitok (steak, ryba)
  • bohatá výbava 38 doplnkov
  • magický hrniec s bublinkujúcou vodou
  • francúzska kvalita a dizajn
  • vhodná pre všetky deti od 3 rokov
  • chladnička s otváracími dvierkami
  • rúra na pečenie s otváracími dvierkami
  • výška pracovnej dosky stola 51 cm
  • celková výška kuchynky 100 cm
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery86*84*99 cm
Celková výška99 cm
Výška pracovnej plochy51 cm
Rozmery balenia77*24*80 cm
Celková dĺžka86 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť7,7 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Farbafialová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.