Kuchynka Studio Tefal Smoby elektronická so zvukmi, so sódovačom a 25 doplnkami oranžová

Popis produktu

Kuchynka pre deti Studio Tefal je elektronická kuchynka so zvukmi a s výnimočným dizajnom od popredného francúzskeho výrobcu detských hračiek Smoby. Je prevedená v dynamicky elegantnej farebnej kombinácii šedej, bielej striebornej a krásnej žltej farby ktorá vytvára svieže osvieženie. Tieto farebné kombinácie sú najmodernejšie nielen medzi kuchynkami ale aj vo francúzskej móde a architektúre. Smoby detská kuchynka Studio Tefal je veľmi pekná a netradičná kuchynka, ktorá svojim výzorom pripomína realistickú kuchynku. Jej výhodou  je prístupnosť z 360°, čo umožňuje hru viacerým deťom. Spoločnou hrou si deti rozvíjajú komunikačné schopnosti a je to vhodná forma sociálnej interakcie, pri ktorej napodobňujú správanie dospelých. Z každej strany detskej kuchynky Smoby sú dieťaťu k dispozícii iné spotrebiče. Jej vysoká bezpečnosť je zaručená vďaka najkvalitnejšiemu materiálu z pevného a odolného plastu, ktorý je zároveň stabilný. Povrch plastu je príjemný a zamatový na dotyk. Veková vhodnosť tejto kuchynky pre deti je od 3 rokov veku dieťaťa.

Všetky úchyty, ako aj tlačidlá a náradie sú prispôsobené malým detským rúčkam. Táto kuchynka pre deti s dynamickým dizajnom je vysoká 100 cm. Pracovná doska s jedálenským stolom je dieťaťu prístupná vo výške 51 cm. Prestieranie stola je so vzorkovaným obrusom. Kuchynka pre deti obsahuje množstvo funkčných doplnkov a zaujímavých spotrebičov, ktoré sú zárukou skvelej zábavy po dlhý čas. Obsahuje drez na umývanie riadu s vysokým vodovodným kohútikom moderného vzhľadu a za ním je odkvapkávač na riad. Pracovná doska obsahuje zabudovanú elektrickú varnú platňu s dvojplatničkou, ktorá po položení hrnca alebo panvice vydáva realistické zvuky ako pri varení, pečení, vyprážaní alebo bublaní vody Blop-Blop. Hlavným prvkom spodnej časti detskej kuchynky Smoby je chladnička s otvárateľnými dvierkami žltej farby, rúra na pečenie s dvierkami z priesvitného plastu.

Tlačidlá na zapínanie a vypínanie vydávajú mechanický zvuk Klik-Klik. Detská kuchynka obsahuje množstvo úložného priestoru v hornej a spodnej časti kuchynky, kde si deti odložia všetky doplnky a riady. Tak má všetko svoje miesto a nič sa nepovaľuje po zemi. Nad pracovnou doskou je oblý digestor žltej farby s háčikmi a visiacim príborom. Na zadnej stene pod digestorom je umiestnený espresso kávovar s veľkým bielym hrnčekom, do ktorého sa vkladajú kapsule s príchuťou kávy, mlieka, čokolády. Milým a zaujímavým doplnkom kuchynky pre deti je prístroj na výrobu domácej sódy, ktorý počas hry vydáva zvuky Cric-Cric. Kuchynka obsahuje spolu až 25 kusov doplnkov, a tak ponúka veľa možností na hru pre malých kuchárov a pekárov. Firma Smoby je dlhoročným výrobcom detských hračiek tej najvyššej kvality a najmodernejšieho dizajnu, ktoré spĺňajú prísne európske normy.

Funkcie a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul 
  • prístupná z každej strany
  • realistické zvuky ako pri varení Blop Blop 
  • tlačidlá so zvukmi Klik Klik
  • sódovač so zvukom Cric Cric
  • 25 doplnkov
  • espresso kávovar s kapsulami
  • od 3 rokov
  • celková výška 100 cm
  • vhodná pre dievčatá i chlapcov
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*47*100 cm výška
Celková výška100 cm
Výška pracovnej plochy51 cm
Rozmery balenia50*24*69 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,03 kg
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.