Kuchynka Mini Chef Smoby v kufríku s opečenými potravinami a 17 doplnkami

Popis produktu

Smoby detská kuchynka Mini Chef je skvelá súprava najdôležitejších doplnkov do kuchyne v červenom kufríku. Hračka spolu obsahuje 17 doplnkov, ku ktorým patria tanieriky, príbory, poháriky, jedlo a všeličo ďalšie. Všetko je to zbalené v štýlovom a praktickom kufríku, takže malí kuchári si svoju hračku môžu zobrať kamkoľvek so sebou. Detská mini kuchynka je vhodná pre malých kuchárov a kuchárky od 3 rokov. Kuchárska hračka podnecuje detskú fantáziu a tiež kreativitu, pretože deti si môžu vymýšľať rôzne recepty a spôsoby stolovania pre seba a svojich najbližších.

Prostredníctvom malej detskej kuchynky Mini Chef sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je to ideálny darček pre všetky deti, ktoré rady vymýšľajú a vytvárajú nové veci, pestré farby zabezpečia, že súprava bude aj skvelým doplnkom do detskej izby. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Okrem toho, že je to zábavný spôsob ako si krátiť čas, prispieva to aj k mentálnemu rozvoju detí. Naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s predmetmi, ktoré každodenne používajú dospelí sa približujú k tomuto svetu, k svetu dospelých. Na to je skvelým prostriedkom plastová súprava na hranie Smoby.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre malých kuchárov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vlastnosti

  • detská mini kuchynka 
  • v štýlovom červenom kufríku
  • pre deti od 3 rokov
  • 17 doplnkov, ktoré nesmú chýbať v žiadnej kuchyni
  • zaujímavé opečené potraviny
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • vyrobená z odolného plastu
  • podnecuje detskú fantáziu a kreativitu
  • ideálna na piknik v prírode alebo hru doma
  • kufrík sa ľahko prenáša
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*30*29 cm
Rozmery balenia26*30*29 cm
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.