Kuchynka Máša a medveď Smoby v kufríku s opečenými potravinami a 17 doplnkami

Popis produktu

Detská kuchynka Máša a medveď je dokonalá súprava riadu a ďalších doplnkov do kuchynky pre deti. Všetky kuchynské doplnky sú zbalené v štýlovom kufríku, ktorý má jasno ružovú farbu. Ideálne sa preto hodí hlavne pre dievčatá od 3 rokov. Kufrík má rúčku na uchopenie, vďaka čomu sa jednoducho prenáša. Dievčatká si ho môžu zobrať so sebou na cesty alebo si s ním urobiť piknik vonku v prírode. Súčasťou kuchynky v kufríku je až 17 doplnkov, ku ktorým patria 2 tanieriky, 2 sady príborov (vidlička, nôž, lyžička), 2 šálky, 2 poháriky, 2 kusy opečených potravín, panvica, lopárik a podložka, ktorá má na jednej polovici imitáciu elektrického variča.

Dievčenský kufrík s kuchynským náradím je ladený v rozprávkovom motíve. Rozprávka Máša a medveď je dnes azda tou najslávnejšou rozprávkou pre najmenšie deti. Hlavnou postavou je milé šibalské dievčatko Máša, ktorá stvára všelijaké huncútstva, miluje sladkosti a veľa sa pýta, lebo chce veľa vedieť. V lese sa stretne s bývalým cirkusovým medveďom Mišom, ktorý zo všetkého najviac túži po odpočinku a tichu. Máša mu však takýto luxus nedopraje. Nakoniec sa Máša a Miša skamarátia a zažívajú spolu veľa príhod a dobrodružstiev. Rozprávkový motív na kuchynke Máša a medveď si určite zamiluje každé dievčatko. Stane sa z nej štýlový doplnok do dievčenskej izby alebo na výlety či pikniky. Má kompaktné rozmery, nezaberie teda veľa miesta.

Hraním sa na kuchárov sa u detí rozvíja predstavivosť a kreativita. Deti sa môžu naučiť veľa o tom, ako správne stolovať, ako sa pripravujú rôzne jedlá. Manipuláciou s predmetmi, ktoré každodenne používajú dospelí sa deti približujú k svetu dospelých. Kuchynka pre dievčatá je výborný prostriedok na rozvoj fantázie aj motoriky. Smoby je francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, ale zároveň zamatový na dotyk. Hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier chránené pred zraneniami. Proces výroby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Kuchynka Smoby je zárukou najvyššej francúzskej kvality, jedinečného dizajnu a veselých farieb, ktoré podnecujú fantáziu detí. Je to ideálna hračka pre malé kuchárky.

Vlastnosti

  • detská kuchynka zabalená v praktickom kufríku
  • dizajn rozprávky Máša a medveď
  • hlavne pre dievčatá od 3 rokov
  • 17 doplnkov, ktoré nesmú chýbať v žiadnej kuchyni
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • vyrobená z odolného plastu
  • podnecuje detskú fantáziu a kreativitu
  • ideálna na piknik v prírode alebo hru doma
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*11*24 cm
Rozmery balenia26*11*24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.