Kuchynka Berchet Smoby elektronická

Popis produktu

Smoby detská kuchynka Berchet má kovovú konštrukciu v kombinácii s plastom. Kuchynka pre deti je vybavená zvukovými a svetelnými efektami, a množstvom doplnkov a spotrebičov. Je to moderná a štýlová kuchynka vhodná pre hru jedného i viacerých detí. Kuchynka Berchet je unikátom medzi kuchynkami. Je vhodná pre deti od 3 rokov. Výška kuchynky je 105 cm. Kuchynka pre deti stojí na troch nožičkách a má pevnú konštrukciu. Je skvelým doplnkom detskej izby a je obľúbená u chlapcov i dievčat. K detskej kuchynke je dodávaných množstvo užitočných doplnkov, ktoré hru s kuchynkou robia dokonalou. Horná časť kuchynky má kovovú konštrukciu s množstvom úložného priestoru, kde sa dajú zavesiť doplnky a náradie.

Detská kuchynka je dostupná z každej strany. Na jednej strane je drez na umývanie riadu, z druhej strany je sporák na varenie a zvyšné časti pracovnej dosky slúžia na prípravu jedla a prestieranie. Rúra na pečenie vydáva zvuky ako pri reálnom pečení a tiež svieti. V spodnej časti je veľa miesta na uskladnenie potravín a všetkých potrebných doplnkov. Smoby detská kuchynka Berchet je prevedená v krásnej a sviežej kombinácii modrej a čiernej farby s bielou pracovnou doskou. Kuchynka pre deti je elektronická a vydáva rôzne zvuky. V sortimente detských kuchyniek je prevedením, ako aj kvalitným materiálom, produktom v najvyššou kvalitou a preto patrí k top produktom medzi detskými kuchynkami. 

Značka Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek s dlhoročnou tradíciou a vysokou kvalitou materiálov európskych štandardov. A deti hrou strávia množstvo nezabudnuteľných chvíľ. Vašim ratolestiam poslúži dlhé roky. K doplnkom kuchynky patria hrnčeky, príbor, kuchynské náradie, hrnce, panvica a repliky potravín. Spoločnou hrou si deti zdokonaľujú komunikačné schopnosti a je to forma interakcie pri ktorej sa deti socializujú a napodobňujú dospelých. Kuchynka pre deti je obľúbená u malých dievčat i chlapcov. Každé dieťa si nájde svoju obľúbenú činnosť a vďaka množstvu doplnkov je hra s detskou kuchynkou nekonečnou zábavou počas dlhých rokov. Rozmery kuchynky sú 105*78*57 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery105*78*57 cm
Celková výška105 cm
Celková dĺžka78 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.