Kuchynka Studio XL Tefal Smoby elektronická so zvukmi, so sódovačom, chladničkou a 32 doplnkami fialová

Popis produktu

Detská kuchynka Studio Tefal XL je výnimočná kuchynská linka najmodernejšieho dizajnu, vyvinutá francúzskymi návrhármi detských hračiek spoločnosti Smoby. Svojim tvarom a prevedením patrí táto úžasná kuchynka k najnovším modelom. Svojou jedinečnou farebnou kombináciou kráča bok po boku s moderným dizajnom interiérovej architektúry. Kuchynka pre deti je farebne zladená v šedej  farbe s bielou a striebornou, doplnená pekným odtieňom kráľovskej fialovej farby, ktorá  kuchynku oživí, osvieži a dodá jej eleganciu. Jedálenský stôl má vzorkovaný bielo-fialový obrus, vďaka ktorému je táto kuchynka nadčasová. Kuchynka pre deti obsahuje veľké množstvo priestoru na potraviny a doplnky, tak zostane všetko pekne skryté a nič sa deťom nebude povaľovať na zemi. Veľkou výhodou tejto jedinečnej kuchynky je jej prístupnosť z každej strany. Hracia plocha má 360° a preto sa s ňou môže hrať viac detí naraz. Táto forma sociálnej interakcie u detí rozvíja komunikačné schopnosti a deti hrou napodobňujú dospelých. Je to kvalitný európsky výrobok, spĺňajúci najprísnejšie štandardy EÚ.

Maximálna bezpečnosť kuchynky pre deti Studio Tefal XL je zaručená vďaka jej pevnému a kvalitnému plastovému materiálu a pevnej konštrukcie. Je vyrobená z plastových materiálov, vysokej kvality, ktoré sú zároveň jemné a zamatové na dotyk. Svojim prevedením je vhodná pre deti od 3 rokov. Každé tlačidlo i doplnok je prispôsobený pre malé detské rúčky, aby sa im s nimi manipulovalo jednoducho. Rozmerom je detská kuchynka dlhá 86 cm, vysoká 100 cm a hlboká 62 cm. Výška pracovnej dosky je 51 cm od zeme. Detská kuchynka je vybavená množstvom užitočných doplnkov. Obsahuje jedálenský stôl s prestieraním na vzorovanom obruse. Drez na umývanie riadu s moderným vysokým vodovodným kohútikom tejto detskej kuchynky je doplnený o odkvapkávač na riad. Kuchynka je elektronická a preto varná doska s dvojplatničkou po položení hrnca, či panvice na varnú plochu vydáva realistické zvuky. Deti zbožňujú zvukové efekty, ktoré simulujú varenie, vyprážanie či bublanie Blop-Blop. Netradičným a zaujímavým doplnkom kuchynky je umývačka riadu pod rúrou na pečenie, s otvárateľnými dvierkami a priehradkou na uloženie riadu.

V spodnej časti kuchynky pre deti je chladnička s dierkami fialovej farby, ktoré sú ozdobené čiernou nálepkou s teplomerom. Rúra na pečenie detskej kuchynky je vyrobená z tmavého priesvitného plastu. Tlačidlá na zapínanie a vypínanie rúry vydávajú mechanický zvuk Klik-Klik. Nad pracovnou doskou kuchynky je krásny digestor s háčikmi, na ktorých visí príbor a kuchynské potreby. Pod digestorom je zabudovaný espresso kávovar s veľkým bielym hrnčekom. Do kávovaru sa vkladajú kapsule s príchuťou kávy, šľahačky, čokolády, pistácií a karamelu. Netradičným prístrojom v tejto kuchynke pre deti je stroj na výrobu domácej sódy, ktorý počas výroby nápoja vydáva zvuky Cric-Cric. Táto krásna a jedinečná kuchynka je dodávaná spolu s 32 doplnkami, ktoré zaručujú dlhé hodiny hier na kuchárov či pekárov. Deti veľmi radi pri hre napodobňujú svojich rodičov. Táto kuchynka spĺňa najprísnejšie kritéria kvality európskych štandardov.  Detská kuchynka Smoby Tefal Studio XL funguje na batérie. Kuchynka skvelo zapadne do interiéru detskej izby, a nezaberá veľa miesta.

Funkcie a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul 
  • prístupná z každej strany
  • realistické zvuky ako pri varení Blop Blop 
  • sódovač so zvukmi Cric Cric
  • 32 doplnkov
  • espresso kávovar s kapsulami
  • jedálenský stôl s prestieraním
  • umývačka riadu
  • od 3 rokov
  • celková výška 100 cm
  • vhodná pre dievčatá i chlapcov
  • chladnička
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery86*62*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovnej plochy51 cm
Rozmery balenia66*26*74 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť8.2 kg
Farbafialová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.