Kolobežka XL Transformers Robots in Disguise Movie Smoby dvojkolesová, skladacia s nastaviteľnou rúčkou od 8 rokov

Popis produktu

Detská kolobežka Smoby s motívom Transformers Robots má 2 kolieska a zaujímavú kombináciu modrej a čiernej farby s potlačou Transformers.. Je veľmi praktická, pretože sa dá jednoducho poskladať a zbaliť do kufra auta. Kolobežka je vhodná pre chlapcov od 8 rokov, ktorí milujú adrenalín a jazdenie na kolobežke. Má protišmykové riadidlá, ktoré sú zároveň zamatovo hebké na dotyk. Výška riadidiel sa dá nastaviť do 3 polôh, prispôsobia sa výške detí. Kolobežka Transformers Robots má celkovú výšku 97 cm. Zaujímavý motív, moderná kombinácia farieb, možnosť jednoduchého zbalenia na cesty, to všetko sú jedinečné súčasti detskej kolobežky Smoby.

Detská dvojkolesová kolobežka je ľahká, jazdí sa na nej veľmi jednoducho a pohodlne. Má väčšie kolieska s priemerom 20 cm, ktoré sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Deti milujú jazdu na kolobežke, pretože je to vždy vzrušujúci zážitok a veľmi zábavný spôsob trávenia voľného času. Okrem toho sa vďaka kolobežke deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy.

V zadnej časti kolobežky sa nachádza nožná brzda pre vyššiu bezpečnosť. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky: chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu. Francúzsky výrobca Smoby produkuje originálne, bezpečné a kvalitné detské hračky zo zamatovo jemného plastu. Všetky detské hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery89*35*97 cm
Celková výška97 cm
Rozmery balenia33*13*97 cm
Celková dĺžka89 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,55 kg
Kolesá20 cm
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.