Kolobežka Speed Roller Smoby s teleskopickou a sklápacou tyčou od 2,5 roka

Popis produktu

Smoby detská kolobežka Speed Roller je úžasná bezpečná a stabilná kolobežka pre deti, s ktorou naberajú istotu a rovnováhu. Je to úžasná hračka pre chlapca, prevedená v štýle závodného autíčka, ktorá si získa srdce každého malého pretekára. Speed Roller detská kolobežka má sklápací teleskopicky, výškovo nastaviteľný volant, ako na ozajstnej Formule 1. Kolobežka pre deti rastie spolu s vaši dieťaťom. Riadidlá sa dajú nastaviť do vami požadovanej výšky.

Detská kolobežka Smoby je prevedená v krásnej žiarivej farbe červeného autíčka. Kolobežka pre deti stojí na 4 pevných gumených kolieskach, ktoré majú odolné vlastnosti. Kolobežka je stabilná a dá sa jednoducho poskladať a odložiť na miesto, kde nezaberá veľa priestoru, alebo pohodlne preniesť kamkoľvek so sebou. Rozmery kolobežky Speed Roller sú 51*38*60 cm. Je to kvalitný francúzsky výrobok, ktorý spĺňa najprísnejšie európske štandardy.

Jazda na kolobežke je pre vaše dieťa ideálnou prípravou na pohyb a šport v neskoršom veku. Dieťa si vhodným spôsobom rozvíja pohybovú zručnosť a kondíciu. Kolobežka Smoby je vyrobená z kombinácie pevných a ľahkých kovových materiálov s odolnými plastami, ktoré sú príjemné a zamatové na dotyk. Kolobežka Speed Roller je snom každého malého chlapca, a je vhodná už od 2,5 roka veku dieťaťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 2.5 roka
PôvodFrancúzsko
Rozmery51*38*60 cm
Celková výška60 cm
Celková dĺžka51 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Koleságumené, tiché a protišmykové
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.