Kolobežka Minnie Twist Smoby otočná

Popis produktu

Smoby otočná kolobežka Minnie je krásna a bezpečná kolobežka s rozprávkovým motívom. Dievčenská kolobežka má kvalitnú a veľmi ľahkú konštrukciu, vďaka 3 kolesám je jazda maximálne pohodlná a hladká. Keďže v prednej časti sú dve kolieska, kolobežka sa dá veľmi jednoducho a bezpečne ovládať. Predné a zadné kolieska majú rôzny priemer, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Rozprávková kolobežka je vhodná pre deti od 3 rokov. Má protišmykové riadidlá aj nášľapnú časť, takže dieťa sa pri jazde na kolobežke cíti nielen pohodlne, ale aj bezpečne a na kolobežke stojí stabilne. Rozprávková myška Minnie a dievčenské ružovo-fialové farebné prevedenie sú zárukou toho, že detskej kolobežke neodolá žiadne malé dievčatko.

Trojkolesová detská kolobežka je vyrobená z kvalitných materiálov, takže vydrží dlhé roky. Je to výborná prvá kolobežka pre deti, ktoré sa učia jazdiť a manévrovať na kolobežke. Deti milujú jazdu na kolobežke, pretože je to vždy vzrušujúci zážitok a veľmi zábavný spôsob trávenia voľného času. Okrem toho sa vďaka kolobežke deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pre deti pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy. Rýchla jazda na kolobežke je skvelý spôsob pohybovej aktivity pre všetky deti. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu. Rozprávková otočná kolobežka pre deti je maximálne stabilná, má jednoduché ovládanie, ľahkú váhu a preto je nevyhnutnou hračkou aj pre vaše dieťatko. Má nosnosť 20 kg.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s jedinečným dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre nezbedné deti, ktoré majú rady pobyt na čerstvom vzduchu. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery56*23*68 cm
Celková výška68 cm
Rozmery balenia29*18*59 cm
Celková dĺžka56 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,25 kg
Nosnosť20 kg
Koleságumené, tiché a protišmykové
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.