Kolobežka BIG štvorkolesová modro-zelená od 18 mes

Popis produktu

BIG detská štvorkolesová kolobežka je vyhotovená v krásnom farebnom prevedení kombinácie zelenej a modrej a je určená rovnako pre chlapcov aj dievčatá. Vysoko kvalitná kolobežka nemeckej výroby spĺňa najvyššie štandardy bezpečnosti, ktoré podliehajú prísnym európskym normám. Kolobežka BIG Roller sa vyznačuje vysokou stabilitou, a to vďaka štyrom kolieskam, je špeciálne navrhnutá tak, aby ju mohli používať už detičky od 18 mesiacov. Detská kolobežka disponuje protišmykovou nášľapnou plochou pre dosiahnutie bezpečnej jazdy vášho dieťaťa. Detská kolobežka pre najmenších je vybavená štyrmi veľkými a stabilnými kolieskami. Rozmery kolobežky sú  50*32*62 cm a jej nosnosť je 20 kg.

Riadidlá kolobežky sú upravené tak, aby ich dieťa bez problémov mohlo držať malými rúčkami. Inovatívnym prvkom tejto kolobežky je veľký kĺb, ktorý spája nášľapnú časť a riadidlá. V prípade potreby sa dá kolobežka jednoducho zložiť a vďaka nízkej hmotnosti 1,8 kg aj bez problémov preniesť. Kolobežka BIG tak môže robiť spoločnosť vášmu dieťatku kdekoľvek - na výlete, dovolenke či u starých rodičov. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu. Kolobežka je chránená UV stabilizátormi, takže hračka rokmi nestratí na kráse farieb, ani keď na ňu bude piecť slnko. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG si je istá kvalitou svojich výrobkov, a preto poskytuje nadštandardnú záruku tri roky.

Kolobežka pre najmenších BIG - Roller je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné a recyklovateľné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery50*32*62 cm
Celková výška62 cm
Rozmery balenia60*16*32 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,8 kg
Nosnosť20 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.