Knižka do vody Cotoons Smoby vodeodolná farebná od 12 mes

Popis produktu

Smoby knižka pre deti Cotoons do vodičky s veselými postavičkami a obrázkami z rozprávky z rôznych dejov je skvelá hračka do vody pre každé dieťa od 12 mesiacov. Knižka pre deti je odolná vode, vhodná pre malé deti, ktoré začínajú spoznávať svet. Obsahuje rôzne obrázky, na ktorých sa deti naučia, ako čo funguje a čo sa kde odohráva. Okrem toho zaujme ich pozornosť natoľko, že zabudnú že sa kúpu, a tak sa kúpanie premení na príjemnú zábavu. Táto detská knižka je skvelý vzdelávací prvok najmenších detičiek.

Knižka pre deti z príjemného materiálu, ktorý je odolný voči vode a tiež voči špine. Všetko sa dá jednoducho vyčistiť a zotrieť. Detská knižka pre najmenšie deti je vhodná nielen na večerné kúpanie vo vaničke, ale aj na čítanie večer v postieľke - a nielen večer. Krásne obrázky si môžu detičky prezerať celý deň, na cestách, prechádzkach kdekoľvek. Obsahuje obrázky obľúbeného seriálu detských postavičiek Cotoons.

Knižka je vypchatá plátkami peny, takže je príjemná na dotyk, a je tiež ľahká, takže dieťatku nevypadne z rúk. Detská knižka má rozmery 15*14*2 cm. Táto knižka pre detičky je vhodná pre najmenších od 12 mesiacov. Hra s touto knižkou je bezpečná, pretože neobsahuje malé dieliky. Smoby, francúzsky výrobca hračiek, je renomovaný výrobca hračiek ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Je to kvalitný európsky výrobok, ktorý má certifikát kvality, spĺňajúci prísne európske normy.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery14*2*14 cm
Rozmery balenia16*2*26 cm
Hmotnosť0,07 kg
Notevodeodolna
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.