Hudobná šperkovnica Jewellery Heart Musical Box-Cat Janod

Popis produktu

Janod  hudobná šperkovnica Jewellery Heart Musical Box-Cat je hračka vhodná pre dievčatká od 3 do 8 rokov. Detská šperkovnica s mačičkovým motívom má úžasný francúzsky dizajn, jemné ružové farebné prevedenie, tvar srdiečka, rozmery 13*12*9 cm. Malé parádnice či princezné si do detskej šperkovničky môžu uložiť všetky svoje cennosti a poklady, napríklad prstene, náušnice, náhrdelníky, náramky. Po otvorení šperkovnice privíta malú parádnicu príjemná melódia a srdiečko, ktoré sa točí do rytmu hudby po natočení šperkovnice.

šperkovnici pre dievčatá je veľký priestor na odkladanie šperkov, drobností a pokladov. Ďalším nevyhnutným dievčenským doplnkom je malé zrkadielko v tvare srdiečka, v ktorom sa dievčatká môžu obzerať. Detská hudobná šperkovnica je nádherná nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Detská šperkovnička Janod sa vďaka svojmu jedinečnému francúzskemu dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane nevyhnutným doplnkom v živote každého dievčatka. 

Hračky francúzskej značky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky hračky Janod majú istý vzdelávací význam, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť. Dievčatá sa parádením a odkladaním šperkov do svojej vlastnej šperkovnice približujú svetu dospelých. 

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne edukačné hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti          

  • hudobná šperkovnica ružová
  • rozmery 13*12*9 cm
  • v ružovej farbe, v tvare srdiečka
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej motoriky, hmatovej citlivosti
  • deti sa približujú svetu dospelých
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • unikátny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery13*12*9 cm
Rozmery balenia13*9*13 cm
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,25 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.