Spoločenská hra On the tip of the tongue Educa v angličtine od 5 rokov

Popis produktu

Detská spoločenská hra On the tip of the tongue od španielskeho výrobcu Educa poteší všetky deti od 5 rokov, ktoré milujú spoločenské hry. Súčasťou tejto hry je zelený chameleón, ktorý súťažiacim vydáva kartičky v tvare jazyka. Na týchto kartičkách sú rôzne obrázkové nápovedy, ktoré vedú malých súťažiacich k správnej odpovedi. Indíciu dostane každý súťažiaci po stlačení červeného gombíka na chrbte chameleóna. Ten, kto uhádne hádanku hneď po prvej nápovede, môže chameleóna odmeniť 3 muškami. Súťažiaci, ktorý bude potrebovať viac pomôcok, dáva chameleónovi menej múch.

Spoločenská hra pra deti On the tip of the tongue je zábavná hra pre viac detí, ale ja zahrajú sa s ňou aj rodičia. Súčasťou balenia spoločenskej hry je jeden veselý chameleón, 102 kartičiek s nápovedami, 72 žetónov s muškami, 1 set nálepiek a pravidlá hry v angličtine. Pri hre sa deti zabavia na dlhý čas a precvičujú si nielen logické myslenie, ale aj fantáziu a predstavivosť. Farebné kartičky s indíciami a pestrými obrázkami poskytujú deťom viac ako 200 hádaniek. Spoločenské hry sú dôležitou súčasťou detstva všetkých detí, pomáhajú vytvárať sociálne väzby a nové priateľstvá a zároveň sa pri nich deti učia víťaziť, ale aj prehrávať.

Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti aj dospelých. Spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, takže sú pre deti celkom bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia33,5*29,4*9,6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.