Spoločenská hra Build a burger Educa v angličtine od 4 rokov

Popis produktu

Detská spoločenská hra Build a burger od výrobcu Educa prináša plno zábavy všetkým deťom od 4 rokov. Je tú skvelá hra pre deti, ktoré sú súťaživé a majú rady nové hry, ktoré sú originálne. Súčasťou balenia hry Build a burger je 32 kariet s ingredienciami, 1 hracia doska,4 hracie figúrky v rôznych farbách, 1 hracia kocka a pravidlá hry v angličtine. Princípom tejto detskej hry je čo najrýchlejšie vyskladať burger, ktorý bude obsahovať všetky suroviny - šalát, paradajky, syr, kečup, horčicu, uhorku a mnoho ďalších ingrediencií, bez ktorých sa poriadny burger nezaobíde.

Hra pre deti má jednoduché pravidlá: hráči hádžu kockou a posúvajú sa po jednotlivých políčkach hracieho poľa. Zároveň zbierajú ingrediencie na hamburger a predbiehajú ostatných súťažiacich. Kto prvý zozbiera všetkých 8 kartičiek s obrázkami surovín a dokončí svoj burger, vyhráva. Vďaka tejto hre sa deti učia vyhrávať, ale aj prehrávať, podporujú v sebe súťaživého a kolektívneho ducha. Zároveň rozvíjajú svoju kreativitu a fantáziu a vďaka maličkým častiam hry aj jemnú motoriku. Táto hra prinesie vašim deťom dlhé hodiny plné veselého smiechu a zábavy.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Hračky Educa zaručia skvelú zábavu pre celú rodinu. Keďže je táto spoločenská hra v angličtine, deti si prostredníctvom nej môžu rozširovať slovnú zásobu anglického jazyka.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia25*25*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Note25 min
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.