Hojdačka Slon BIG s pohyblivými ušami od 12 mes

Popis produktu

Detská hojdačka Slon BIG je skvelá hojdačka pre všetky deti od 1 roka. Je prevedená v krásnej farebnej kombinácii sivej, zelenej a oranžovej. Má ergonomicky tvarované oranžové sedadlo, na ktorom dieťatko sedí pohodlne a neunaví sa ani po dlhých chvíľach hojdania. Hojdačka pre deti má veselý tvar sloníka s pohyblivými uškami, ktoré zároveň slúžia ako držadlá. Celková dĺžka hojdačky je 85 cm a jej celková výška je 50 cm. Hojdačka je vyrobená z kvalitného plastového materiálu, ktorý je odolný, pevný a zároveň jemný k detským rúčkam.

Vďaka svojmu tvaru je hojdačka stabilná a poskytuje deťom bezpečnú zábavu. Je ako stvorená na hojdanie v záhrade, ale má praktické rozmery a hodí sa aj do každej detskej izbičky. Hojdačka má hmotnosť 4,9 kg, takže sa dá bez problémov prenášať z izby na záhradu, či v kufri auta, aby ju dieťatko malo všade so sebou. Detská hojdačka Slon od nemeckého výrobcu hračiek BIG má nosnosť 50 kg a je vhodná pre všetky deti od 1 do 5 rokov. Veselý sloník s krásnymi očkami a roztomilým chobotom sa stane najlepším priateľom vašich detí počas jarných hier. Hojdanie na detskej hojdačke pomáha pri správnom vývine bedrových kĺbov detí a posilňuje detské svalstvo.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Plasty na hračkách BIG obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že hračka je krásna a žiarivá ako v prvý deň po dlhý čas. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery85*34*50 cm
Celková výška50 cm
Rozmery balenia78*39*35 cm
Celková dĺžka85 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,9 kg
Nosnosť50 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.