Dvojposchodová garáž Vroom Planet Grand Smoby s 1 autíčkom a úložným boxom od 18 mes

Popis produktu

Smoby poschodová garáž Vroom Planet Grand je veľmi zaujímavá hračka vhodná pre chlapcov od 18 mesiacov. Detská garáž pre autíčka 2 poschodia, ktoré sú prepojené jednak klasickou cestou a jednak na poschodia vedie aj výťah pre autá. Sú tam spúšťacie rampy, rôzne dopravné značky, autoumyváreň  a dráha pre helikoptéru vo vrchnej časti. Praktickou súčasťou garáže na hranie je úložný box na prízemí, do ktorého si deti môžu poukladať svoje autíčka alebo iné drobnosti. Celá chlapčenská hračka hýri farbami a má veľmi realistický dizajn, prichádza v balení s 1 autíčkom. Má rozmery 62*60*43 cm a je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. 

Hra s autíčkami je veľmi obľúbená medzi najmenšími chlapcami už desiatky rokov. Poznajú ju naši ockovia, dedkovia aj pradedovia. Malí chlapci sa radi hrajú na preteky, naháňačky alebo záchranné akcie so svojimi dopravnými prostriedkami. Samozrejme, rýchle stroje potrebujú aj nejaký úkryt a ochranu pred zlým počasím, na čo skvele poslúži poschodová garáž Smoby. Hra s autíčkami a parkovacou garážou nie je len zábavná, ale je aj užitočná pre rozvoj dieťaťa. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s autíčkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí, tiež logické a priestorové myslenie.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery62*60*43 cm
Celková výška43 cm
Rozmery balenia66*16*49 cm
Hmotnosť3,53 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.