Futbalový set Smoby s kuželmi od 5 rokov

Popis produktu

Smoby futbalový set pre malého futbalistu od francúzskeho výrobcu poteší chlapcov od 5 rokov. Futbalová sada obsahuje všetky základné veci dôležité pri výcviku a tréningu. Balenie obsahuje 4 nácvičné kužele, 4 vlajky, 4 dresy, kartičky a futbalovú loptu. Futbalová súprava má pekný motív známej futbalovej ligy Champions League, ktorú iste spozná nejeden futbalový fanúšik. Detský set na futbal poteší všetkých malých milovníkov futbalu.

Cvičný set na futbal môže byť efektívnou a univerzálnou pomôckou pri futbalovom tréningu. Do tréningu sa dá takto ľahko zapojiť fantázia a kreatívny prístup. Napríklad po rozostavaní kužeľov po trávniku alebo inej pevnej ploche trénuje dieťa vedenie lopty pomedzi prekážky. Z vlajok sa môže naznačiť futbalová bránka a následne nacvičovať strieľanie gólov a presnosť. Môže hrať aj viac hráčov naraz, na čo vhodne poslúžia rôznofarebné dresy.

Francúzska spoločnosť Smoby má dlhoročnú tradíciu vo výrobe detských hračiek a dbá o vysokú kvalitu svojich produktov. Všetky hračky Smoby sa vyrábajú s dôrazom na zdravie a bezpečnosť detí počas hry. Spoločnosť Smoby patrí medzi najuznávanejších svetových výrobcov hračiek nielen pre produkty v kategórii detské tréningové súpravy na futbal.

Doprava 29

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodFrancúzsko
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.