Drevená gitara Maggie&Bianca Smoby fialová od 6 rokov

Popis produktu

Hľadáte drevenú gitaru pre vaše dieťa? Drevená gitara pre deti s motívom obľúbeného seriálu Maggie&Bianca od Smoby je vhodný darček pre deti, ktoré milujú hudbu vo veku od 6 rokov. Drevená gitara Smoby je vyrobená z kvalitných materiálov a vyhotovená v krásnej fialovej farbe s motívom populárnej dievčenskej skupiny Maggie&Bianca, ktorú obdivujú mnohé dievčatá na celom svete. S akustickou detskou gitarou sa dievčatká naučia hrať svoje obľúbené pesničky a budú zlepšovať svoj hudobný sluch.

S drevenou gitarou dievčatká zažijú veľa zábavy. Budú môcť hrať na gitare buď posediačky alebo aj postojačky, vďaka priloženému popruhu, ktorý si jednoducho pripoja na gitaru. Takisto sa naučia hrať na gitare s brnkátkom, ktoré je nevyhnutné pre hru s gitarou. Súčasťou detskej gitary je 6 strún, ktoré sa dajú ladiť podľa požadovaných tónov. Drevená gitara u detí rozvíja jemnú motoriku a hudobné cítenie. Dievčatká si budú môcť precvičovať všetky svoje obľúbené pesničky a ukázať svoj skrytý talent. Rozmery detskej gitary sú 28*7*78 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca detských hračiek. Materiál použitý na hračkách Smoby je pevný, odolný a príjemný na dotyk.  Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťa. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality a originálneho dizajnu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery28*7*78 cm
Rozmery balenia33*10*78 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,3 kg
Farbafialová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.