Čajová súprava z plechu Princezné Disney Smoby 14 dielov ružová

Popis produktu

Dajte si spolu čas o piatej. Detskej čajovej súprave s rozprávkovým motívom sa poteší každá princezná. Detská čajová súprava je vyrobená z plechu s motívom Princezné Disney Smoby. Poteší každé malé dievčatko vo veku od 3 rokov. Celá čajová súprava je vyrobená z kvalitného plechu s motívom Princezné od Disney, ktoré poznajú deti po celom svete. V čajovej súprave v ružovom vyhotovení dieťa nájde sadu 14 doplnkov: 4 šálky s podšálkami, 4 tanieriky, čajník a tácku. Hračka je výborným doplnkom ku kuchynkám Smoby a zároveň podnecuje detskú fantáziu a kreativitu v spojení s rozprávkovým motívom Princezné.

Krásne ružové vyhotovenie, spolu s veselými obrázkami Princezné, zaručí, že čajová súprava bude skvelý doplnok do každej dievčenskej izby. Dievčatká sa naučia správne podávať a servírovať čaj, budú sa cítiť dospelejšie a zodpovednejšie. Nielenže sa výborne zabavia, ale aj sa u nich bude rozvíjať tvorivosť, kreativita a fantázia. Čajová súprava pre deti je vhodná aj na prípravu čajového večierka pre kamarátov alebo súrodencov.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca detských hračiek. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality a originálneho dizajnu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery20*31*9 cm
Rozmery balenia20*31*9 cm
Hmotnosť0,5 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.