Čajová súprava Máša a medveď Smoby na tácke s koláčikmi s 18 doplnkami

Popis produktu

Čajová súprava Smoby je úžasná rozprávková sada s motívom obľúbenej rozprávky Máša a medveď. Dievčenská hračka na čajový večierok spolu obsahuje 14 doplnkov: 2 hrnčeky, 2 poháriky, 2 tanieriky, 2 sady príborov, 2 koláčiky, nádobku na cukor s vrchnákom, nádobku na mlieko a tácku. Dievčatká si celú čajovú súpravu poukladajú na krásnu žiarivo ružovú tácku. Tácka na riadiky je zdobená obrázkom zo slávnej rozprávky Máša a medveď. Hračka pre dievčatá podnecuje detskú fantáziu a tiež kreativitu, pretože deti si môžu vymýšľať rôzne príbehy a dobrodružstvá spojené so stolovaním a výrobou čaju. Taktiež je to skvelý doplnok ku kuchynkám Smoby.

Prostredníctvom čajovej súpravy Máša a medveď sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Okrem toho, že hra na čajový večierok je veľmi zábavná, prispieva aj k mentálnemu rozvoju detí. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s predmetmi, ktoré každodenne používajú dospelí sa približujú k tomuto svetu, k svetu dospelých. Na to je skvelým prostriedkom plastová súprava na prípravu čajového večierka Smoby.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery35*31*5 cm
Rozmery balenia29*29*45 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.