Čajová súprava Frozen Smoby porcelánová s 12 doplnkami

Popis produktu

Smoby detský porcelánový set Frozen je krásny detský čajový set, ktorý je ideálny pre každé dievčatko, ktoré sa chce hrať na hostiteľku a naservírovať svojim kamarátkam pravý čaj o piatej. Detský porcelánový set je ladený v štýle známej rozprávky Frozen, vďaka čomu vyzerá veľmi dievčensky, moderne a elegantne. Krásny biely porcelán má hrubé steny a je veľmi kvalitný a odolný, vďaka čomu je bezpečný pre všetky deti od 3 rokov.

Detský porcelánový čajový set je tvorený 12 kusmi doplnkov, s ktorými si vaše dievčatko môže vyčarovať skutočne nádherné posedenie. Detský porcelánový set Frozen – Ľadové kráľovstvo  je vhodný aj na každú detskú oslavu. Firma Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou a vyrába jedinečné modely detských hračiek najvyššej kvality pre vaše deti. Detský čínsky porcelánový set Frozen je prevedený v bielej farbe s farebnými obrázkami z obľúbenej detskej rozprávky. 

Porcelánový set pre deti sa skladá zo 4 tanierikov4 čajových šálok s uškom, krásneho čajníku a malej nádobky na cukor. Porcelánový čajový set Frozen vyzerá veľmi elegantne a je ideálnym doplnkom ku každej detskej kuchynke. Vďaka detskému porcelánovému čajovému setu sa vaše dievčatko bude cítiť ako skutočná hostiteľka. S čajovým porcelánovým setom sa vaša malá princezná môže naučiť, ako správne stolovať, servírovať čaj a obsluhovať hostí. S detskou čajovou sadou Frozen si vaše deti užijú veľa zábavy a môžu si otvoriť vlastnú malú čajovňu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery12 ks
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.