Čajová súprava Princezné Smoby na servírovacom vozíku s 17 doplnkami

Popis produktu

Smoby servírovací vozík Princezné s raňajkovou súpravou je skutočná kráľovná medzi všetkými servírovacími vozíkmi pre deti. Je zdobený nádhernými ornamentmi, v odtieňoch krásnej fialovej farby a jemnej ružovej. Detský servírovací vozík je navrhnutý v dizajne tých najkrajších a najobľúbenejších princezien z Disney kreslených rozprávok, ako sú Popoluška, Snehulienka, Zlatovláska, Bella či Tiana, známa z krásnej rozprávky Princezná a žaba. Detský servírovací vozík s doplnkami má vysoký lesk a je vyrobený z kvalitného a na dotyk príjemného plastového materiálu. 

Francúzsky výrobca hračiek pre deti Smoby je renomovaná spoločnosť so zárukou dlhodobej a najvyššej kvality hračiek pre vaše malé ratolesti. Servírovací vozík pre deti má rozmery 48*42*32 cm a je ideálny pre všetky dievčatká od 3 rokov. S detským servírovacím vozíkom sa vaše dievčatko môže naučiť, ako obsluhovať hostí a získa základné zručnosti pri stolovaní. Detský servírovací vozík v štýle Princezné je snom každého malého dievčatka. Servírovací vozík pre deti má 4 kolieska žltej farby, ktoré sa kotúľajú s ľahkosťou a potichu. Detský vozík na servírovanie má aj praktickú rúčku, vďaka ktorej sa ľahko posúva dopredu a dozadu. Detský servírovací vozík obsahuje celkom 17 nádherných doplnkov.

Všetky doplnky sú navrhnuté v štýle princezien, vďaka čomu krásne ladia so zvyškom detského vozíku. Detský servírovací vozík obsahuje 2 tanieriky s obrázkom princezien, 2 sety s vidličkou, nožíkom a malou lyžičkou v kráľovskej striebornej farbe, 2 biele šálky s uškom, 2 ružové poháriky, 1 hrnček a nádobku na cukor, pričom všetky sú zdobené obrázkami princezien z Disney rozprávok. Detský servírovací vozík obsahuje aj 2 dezerty pre hostí. Dievčenský servírovací vozík môže vaša malá princezná využiť aj pri iných hrách a rozhodne s ním zažije veľa zábavy a príjemných chvíľ.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery48*42*32 cm
Celková výška32 cm
Rozmery balenia44*11*52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.