Čajová súprava Hello Kitty Smoby porcelánová s 13 doplnkami

Popis produktu

Smoby čajová súprava z porcelánu Hello Kitty je krásny detský čajový set, ktorý je ideálny pre každé dievčatko, ktoré sa chce hrať na hostiteľku a naservírovať svojim kamarátkam pravý čaj o piatej. Detský porcelánový set je ladený v štýle známej roztomilej mačičky Hello Kitty, vďaka čomu vyzerá veľmi dievčensky, moderne a elegantne. Krásny biely porcelán má hrubé steny a je veľmi kvalitný a odolný, vďaka čomu je bezpečný pre všetky deti od 3 rokov. Detská porcelánová čajová sada je tvorená 13 kusmi doplnkov, s ktorými si vaše dievčatko môže vyčarovať skutočne nádherné posedenie.

Detský porcelánový set Hello Kitty je vhodný aj na každú detskú oslavu. Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť na výrobu hračiek, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou, odolnosťou použitých materiálov a bezpečnosťou hračiek. S detskou čajovou sadou Hello Kitty si vaše deti užijú veľa zábavy a môžu si otvoriť vlastnú malú čajovňu. Detský čínsky porcelánový set Hello Kitty je prevedený v bielej farbe a doplnený o farebné a veselé obrázky mačičky Hello Kitty a roztomilé obrázky kvietkov. Porcelánový set pre deti sa skladá zo 4 tanierikov, 4 čajových šálok s uškom, krásneho čajníku s pokrievkou, malej nádobky na mliečko s pokrievkou a malej nádobky na cukor.

Porcelánový čajový set Hello Kitty vyzerá veľmi elegantne a je ideálnym doplnkom ku každej detskej kuchynke. Vďaka detskému porcelánovému čajovému setu Hello Kitty sa vaše dievčatko bude cítiť ako skutočná hostiteľka. S čajovým porcelánovým setom Hello Kitty sa vaša malá princezná môže naučiť, ako správne stolovať, servírovať čaj a obsluhovať hostí. Nádherná a kvalitná porcelánová čajová súprava v dizajne Hello Kitty sa svojím prepracovaným a detailným prevedením blíži k zberateľským kúskom. Detská čajová súprava je zabalená v darčekovej krabici, do ktorej sa dá potom čajový set pre deti aj jednoducho uložiť. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery13 asst.
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.