Bábika so zvukom MiniKiss Smoby v ušianke 27 cm ružová od 12 mes

Popis produktu

Smoby bábika MiniKiss je nádherná dievčenská hračka, ktorá po stlačení bruška vydá zvuk bozku. Má ružovú farbu a hebký, zamatový povrch, je vhodná pre dievčatá od 12 mesiacov. Detská bábika má hlavičku, ruky a nohy vyrobené z kvalitného jemného plastu, zvyšok tela je textilný, takže bábika je mäkučká na dotyk. Táto pekná bábika má výšku 27 cm, čo je ideálny rozmer pre všetky najmenšie dievčatá – mamičky. Hračka pre dievčatá má odnímateľnú elektronickú časť, aby sa dala ľahko a pohodlne vyprať. Súčasťou balenia sú aj 3 gombíkové batérie, ktoré bábika potrebuje na vydávanie zvukov. Usmievavá tvárička bábiky a štýlové oblečenie sú zárukou, že hračkou nepohŕdne žiadne dievčatko.

Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorá je už desiatky rokov obľúbená medzi všetkými malými dievčatkami. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Dievčatá sa veľmi rady starajú o svoju bábiku ako o vlastné bábätko, kúpu ju, kŕmia, uspávajú, obliekajú. Takouto starostlivosťou sa dievčatá približujú svetu dospelých a skúšajú, čo život mamičky prináša. Rozvíja sa ich jemná motorika a manuálne zručnosti, rozprávaním sa so svojim bábätkom sa rozvíjajú aj komunikačné a jazykové schopnosti detí. Vymýšľaním rôznych príbehov a situácií sa podporuje aj rozvoj detskej fantázie, predstavivosti a tvorivosti, dievčatká majú mnoho možností na hru s krásnou bábikou SmobyŠaty sa dajú vyzliecť a vyprať v 30 stupňovej vode.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú žiarivé farby a oblé hrany, ktoré chránia najmenšie deti pred zranením a zabezpečujú bezpečnú hru. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery27 cm
Celková výška27 cm
Rozmery balenia20*10*34 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,44 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.