Kreatívne tvorenie Design Your Doll Pop Star Educa vyrob si vlastné popstar bábiky 5 modelov od 6 rokov

Popis produktu

Kreatívne tvorenie Design Your Doll od španielskeho výrobcu Educa poteší každé dieťa a najmä dievčatká od 6 rokov. Kreatívna sada obsahuje všetko potrebné pre výrobu popstar bábiky - deti nájdu v balení 1 bábiku a 150 doplnkov, s ktorými vyzdobia bábiku. K dispozícii budú mať bavlnu na vlásky, látku s predefinovaným vzorom na vystrihovanie, klip na šaty a ďalšie dizajnové doplnky. Bábika má pohyblivé končatiny, takže deti získajú ešte realistickejší zážitok pri hre na módne návrhárky, inšpirovať sa môžu obrázkom 5 rôznych modelov.

Dievčatká sa zabavia pri obliekaní bábiky do rôznych outfitov, upravovaní vláskov, rozhodnú sa, aké doplnky najviac ladia s jej šatami. Zisťujú, ktoré farby k sebe najviac ladia, získavajú cit pre krásu a estetiku. Tvorivá hra s výrobou vlastnej bábiky je ako stvorená pre všetky dievčatá, ktoré rady vytvárajú a skladajú nové veci. Všetky doplnky sú vyrobené z kvalitných materiálov a dieťa ukáže svoju šikovnosť a predstavivosť pri módnych návrhoch. Kreatívna súprava učí dieťa koncentrácii a trpezlivosti, rozvíja si logické myslenie a snaží sa čo najviac zdokonaliť svoju novú bábiku. Takisto si zlepšuje aj jemnú motoriku, keďže narába s rôznymi drobnými doplnkami.

Pri hre s bábikami sa dieťa približuje svetu dospelých, vymýšľa si rôzne herné situácie a svojim súrodencom a kamarátkam môže porozprávať rôzne veselé príbehy. Detská hra s kreatívnymi hračkami a skladačkami rozvíja fantáziu a predstavivosť, deti sa učia vnímať a pracovať s jemnými detailmi. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa okrem kreatívnych sád nájdete aj množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.