Deka pre najmenších Perle-Buggy Blanket Kaloo micro-velour modrá od 0 mesiacov

Popis produktu

Kaloo modrá detská deka micro-velour Perle-Buggy Blanket je krásna a jemnučká deka z mikrovlákna vhodná pre najmenších chlapcov od 0 mesiacov. Keďže má jemnú modrú farbu v odtieni oblohy, pôsobí na deti upokojujúco. S rozmermi 70*85 cm je vhodná na spánok či hranie pre všetky maličké deti. Hneď po pôrode dieťa vníma a zapamätáva si vône a pachy, ktoré ho obklopujú, takže je dôležité naučiť dieťa, aby rozoznalo svoju vlastnú vôňu, aby si bolo vedomé svojej vlastnej existencie vo svete. Práve jemná deka pre bábätká zachytáva vlastnú vôňu dieťatka, takže tým, že na nej dieťa leží, má istotu, cíti sa bezpečne v novom nepreskúmanom svete. Detská deka Kaloo Perle-Buggy je jemná, hebká a mäkučká k detskej pokožke, každé bábätko na nej bude mať pekné sny. Prichádza v krásnom darčekovom balení, takže ňou môžete bez starostí obdarovať svojich najbližších.

V prvých týždňoch života dieťaťa je zvýšená hmatová citlivosť detí, dieťa reaguje na každý dotyk, na každý nový povrch a na vzbudenie a rozvoj tejto citlivosti je vhodná aj detská deka Kaloo. Najmenšie deti majú pri zaspávaní rady jemné upokojujúce farby, čo spĺňa aj deka Kaloo, ktorá je prevedená v krásnej svetlomodrej farbe. Pri deke sa netreba báť prípadného detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každý výrobok Kaloo je prísne testovaný a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je tak pripravený na detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie. Táto detská deka sa môže vďaka jedinečnému prevedeniu, jemným farbám a hebkému povrchu stať obľúbeným spoločníkom počas spánku alebo hrania každého bábätka.

Kaloo je francúzska spoločnosť, ktorá sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov na spanie a kúpanie s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky a doplnky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek a doplnkov  je dôkladne kontrolovaný, všetky musia spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detská deka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je samostatné pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita deky je potrebné vyhnúť sa namáčaniu a ručnému praniu, praniu s inými mikrovláknami a používaniu bielidiel a zmäkčovačov.

Vlastnosti

  • jemná mäkká deka z mikrovlákna
  • rozmery 70*85 cm
  • jemné farebné prevedenie
  • darčekové balenie
  • samostatné pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita deky
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery70*85 cm
Rozmery balenia22*47 cm
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.