Deka pre najmenších My Bolster Blanket Lion 2in1 Home Kaloo cestovná 75*100 cm od 0 mes

Popis produktu

Deka pre najmenších Lev z obľúbenej edície Home od francúzskeho Kaloo je skvelý doplnok na cestovanie, ktorý je vhodný pre chlapcov a dievčatká už od 6 mesiacov. Nadčasová oranžová deka s motívom levíka poskytne deťom pri cestovaní maximálny komfort a pohodlie. Praktická deka s rozmermi 75*100 cm je vyrobená z mäkučkého a hebkého plyšového materiálu, ktorý zaručí deťom príjemný zážitok pri každom cestovaní. Po poskladaní sa dá využiť ako praktická podložka a je vybavená zabudovaným látkovým vrecúškom, ktoré chráni deku pre nečistotami a zároveň sa v ňom dá ľahko prenášať.

Multifunkčná deka je perfektnou voľbou pre rodičov, ktorí často cestujú so svojimi deťmi. Využívať sa dá pri cestovaní v aute, vlakom, lietadlom, prikryť ňou dieťa môžete aj doma. Motív zvieratka na deke má veľký význam pri rozvoji predstavivosti a fantázie detí, rozveseľuje ich a upokojuje. Rozmery cestovnej deky sú 75*100 cm. Je bezpečná pre najmenšie deti, spĺňa vysoké kritériá kvality, nemusíte sa báť detského ochutnávania a hryzkania. Dá sa veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky. 

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery24*11 cm / 100*75 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.