Dáždnik kvetinový Flowers Umbrella Les Bagages Corolle 62 cm rúčka a 83 cm priemer

Popis produktu

Dážď už odteraz nebude mať šancu! Štýlový dáždnik Flowers Umbrella Les Bagages z dielne francúzskej značky Corolle je nadčasový doplnok, ktorý svojim krásnym dizajnom porazí každé ponuré počasie. Ako jediný eshop na trhu vašim deťom prinášame tento prekrásny dáždnik s jemným vzorom kvetín. Dáždnik sa skladá veľmi jednoducho, je ľahký a vďaka praktickej rúčke deti nebudú mať problém udržať ho. Dáždnik pre deti od 3 rokov má priemer 83 cm a jeho celková výška je 62 cm, takže je ako stvorený pre každé malé dieťa.

Do detailov prepracovaný dáždnik pre deti Corolle je vyrobený z prvotriednych materiálov a zdravotne neškodných farieb si zamilujú všetky detičky, ktoré sú smutné, keď vonku prší. S veselým vzorovaným dáždnikom Corolle bude aj upršaný deň krásny a plný zábavnej hry. Výnimočný dáždnik z dielne značky Corolle sa svojím dizajnom perfektne hodí k bábikám Corolle a množstvu doplnkov, ktoré hru premenia na neuveriteľný zážitok.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik a doplnkov Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie.

Vlastnosti

  • dáždnik pre deti
  • od 3 rokov
  • s jemným kvetinovým vzorom
  • priemer 83 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery9*62*5 cm
Celková výška62 cm
Hmotnosť0,23 kg
Priemer83 cm
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.