Cumlíky Mon Grand Poupon Bebe Corolle 2 kusy pre 36 a 42 cm bábiku od 24 mes

Popis produktu

Krásne cumlíky Mon Grand Poupon z dielne francúzskej značky Corolle potešia každé dieťatko od 24 mesiacov, ktorému ku hre s bábikou Corolle niečo chýba. Vďaka týmto 2 cumlíkom bude hra s bábikou na nezaplatenie a bude pripomínať starostlivosť o skutočné bábätko. Súprava jedinečných cumlíkov obsahuje 2 cumlíky, jeden v ružovej a jeden v modrej farbe. Deti ich vďaka tomu môžu striedať podľa toho, čo má bábika oblečené. Cumlíky pre bábiku Corolle s veľkosťou 36 cm a 42 cm prinesú bábikám krásne sny a každú hru vášho dieťatka pozdvihnú na vyššiu úroveň.

Nádherné cumlíky Mon Grand Poupon Corolle majú dokonale prepracované detaily, takže pripomínajú cumlíky pre skutočné bábätká. Práve vďaka tomu bude starostlivosť o bábiku Corolle nezabudnuteľná a deti priblíži svetu dospelých. Vďaka obrovskému množstvu doplnkov Corolle môžu deti svoje bábiky kŕmiť, prebaľovať, uspávať či kúpať, a to vždy v spoločnosti tých najlepších a najkrajších hračiek. Krásne cumlíky sú vďaka prvotriednym materiálom príjemné na dotyk a po každej stránke sú prispôsobené veku dieťatka.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik a doplnkov Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie.

Vlastnosti

  • cumlíky pre bábiku Corolle
  • ružový a modrý cumlík
  • od 24 mesiacov
  • pre bábiku s veľkosťou 36 cm a 42 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Farbaružová
Vhodné pre bábiku36 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.