Cumlíky Mon Premier Poupon Bébé Corolle pre 30 cm bábiku 2 kusy od 18 mes

Popis produktu

Krásne cumlíky Mon Premier Poupon z dielne francúzskej značky Corolle potešia každé dieťatko od 18 mesiacov, ktorému ku hre s bábikou Corolle niečo chýba. Vďaka týmto 2 cumlíkom bude hra s bábikou na nezaplatenie a bude pripomínať starostlivosť o skutočné bábätko. Súprava jedinečných cumlíkov obsahuje 2 cumlíky, jeden v ružovej a jeden v modrej farbe. Deti ich vďaka tomu môžu striedať podľa toho, čo má bábika oblečené. Cumlíky pre bábiku Corolle s veľkosťou 30 cm prinesú bábikám krásne sny a každú hru vášho dieťatka pozdvihnú na vyššiu úroveň.

Nádherné cumlíky Mon Premier Poupon Corolle majú dokonale prepracované detaily, takže pripomínajú cumlíky pre skutočné bábätká. Práve vďaka tomu bude starostlivosť o bábiku Corolle nezabudnuteľná a deti priblíži svetu dospelých. Vďaka obrovskému množstvu doplnkov Corolle môžu deti svoje bábiky kŕmiť, prebaľovať, uspávať či kúpať, a to vždy v spoločnosti tých najlepších a najkrajších hračiek. Krásne cumlíky sú vďaka prvotriednym materiálom príjemné na dotyk a po každej stránke sú prispôsobené veku dieťatka.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik a doplnkov Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie.

Vlastnosti

  • cumlíky pre bábiku Corolle
  • ružový a modrý cumlík
  • od 18 mesiacov
  • pre bábiku s veľkosťou 30 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Farbaružová
Vhodné pre bábiku30 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.