Chrániče Safety Gear set XS smarTrike na kolená a zápästia z ergonomického plastu modré od 3 rokov

Popis produktu

Kvalitné chrániče pre deti Gear set XS na kolená a zápästia z ergonomického plastu od výrobcu smarTrike je výborná voľba pre všetkých malých športovcov od 3 do 7 rokov, ktorí sa radi preháňajú na korčuliach, kolobežkách, skateboardoch alebo odrážadlách. Detské chrániče sú v peknom modrom farebnom vyhotovení, takže zaujmú okolie na prvý pohľad. Špeciálne vytvarovaný odolný plast na chráničoch poskytuje deťom voľnosť pri športovaní a dostatočnú ochranu. Deti sa s chráničmi na zápästiach a kolenách budú cítiť pri športe pohodlne a bezpečne, vnútorná strana chráničov je textilná, tlmí a zmierňuje pády.

Detské chrániče patria k najdôležitejším ochranným pomôckám, ktoré ochránia vaše ratolesti pred zranením. Nadčasový dizajn chráničov je zárukou toho, že ich deti budú rady využívať a nosiť naozaj dlhý čas. S chráničmi od smarTrike si dieťa bude výborne užívať voľný čas, bez obáv a starostí. Športovanie a pobyt na čerstvom vzduchu je pre deti veľmi dôležité, pričom sa u nich rozvíja jemná motorikakoordinácia pohybovzručnosť posilňujú sa svalyOkrem chráničov na zápästia a kolená je určite potrebné pre svoje dieťa zadovážiť aj ďalšie ochranné pomôcky - chrániče na lakte a prilbu.

Výrobca smarTrike je producent detských trojkoliek a odrážadiel, ktoré sú populárne na celom svete a jeho produkty sú jedny z najpredávanejších. Na svetovom trhu už pôsobí viac ako dekádu, je to svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek, je zárukou kvality, ale aj bezpečnosti pri hrách vašich detí. Ochranné pomôcky od smarTrike sú výbornou voľbou pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
RozmeryXS (49-53 cm)
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.