Chodítko Mickey Kiddieland s loptičkami od 9 mes

Popis produktu

Chodítko s motívom Mickey je určené pre najmenšie deti od 9 mesiacov. Je to farebná pomôcka pre deti s množstvom funkcií a so svetelnými a zvukovými efektmi, ktorá pomáhajú pri prvých krôčikoch. Vďaka širokému rozostúpeniu kolies je chodítko pre deti stabilné a poskytuje dostatočnú oporu. Rúčka chodítka je v ideálnej výške pre malé dieťa a aj keď sa neudrží rúčkami, vie sa pohodlne oprieť a nespadne.

Detské chodítko Mickey Kiddieland má oválny tvar, a preto je pre dieťa bezpečné. Oblé tvary dávajú celkovému dizajnu jedinečný ráz. Detské chodítko je bielej farby, ktorá je krásne skombinovaná s farebnými motívmi Mickeyho, jemnou oranžovou a mätovou farbou. Hodí sa teda pre dievčatko aj pre chlapčeka. Detské chodítko slúži deťom aj ako didaktická hračka. Svieti a hrá pekné melódie. Na prednej strane sú rôzne číselné kartičky, hrkálky, loptičky či obrázky Mickeyho. Vďaka tomu sa dieťa učí rozoznávať farby a tvary. Súčasťou balenia sú aj batérie.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť

Vlastnosti

  • kvalitné a bezpečné
  • Krásny dizajn Disney rozprávky Mickey
  • pre deti už od 9 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 9 mesiacov
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
NoteBattery: 3 x AA/LR6 included
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.