Drevené chodítko a kočík Wooden Baby Walker Pilow Corolle s mäkkým vankúšom pre bábiku od 12 mes

Popis produktu

Prvé kroky vaše dieťatko zvládne aj vďaka drevenému chodítku z dielne francúzskej značky Corolle. Minimalistické drevené chodítko a kočík Wooden Baby Walker Pilow Corolle je skvelý pohybový pomocník a kočík pre bábiku v jednom, ktorý bude vaše dieťatko sprevádzať už od 12 mesiacov. Prekrásne chodítko s jemným dizajnom a vzorovaným vankúšikom navrhli špeciálne pre potreby detí dizajnéri francúzskej značky Corolle, ktorí si potrpia na originalitu a krásny dizajn. Drevené chodítko s tyrkysovými detailmi má celkovú výšku 44 cm a disponuje úložným priestorom, ktorý sa v prípade potreby môže premeniť na kočík pre bábiku. Tá si po náročnom dni a dlhých hodinách hry oddýchne na mäkkom vankúšiku s rozkošnou potlačou. Pevná a odolná drevená konštrukcia chodítka zaručí, že sa s ním dieťa zabaví na dlhé roky a poteší aj ďalšiu generáciu detí.

Chôdza s dreveným chodítkom Corolle deťom dodá pri prvých krokoch odvahu a naučí ich udržiavať stabilitu. Pevné držadlo im zabezpečí dostatočnú oporu a kedykoľvek sa oň budú môcť oprieť. Multifunkčná hračka z dreva do veľkej miery ovplyvňuje vývin detí, pomáha im nielen s chodením, ale získavajú aj sebavedomie. Nádherný francúzsky dizajn chodítka prebúdza zdravú detskú zvedavosť, rozvíja umelecký talent detí a estetické cítenie. Drevený povrch chodítka je hladký a ošetrený, takže deťom nehrozí žiadne nebezpečenstvo a hru si môžu užívať naozaj naplno. Pri dotyku s drevom si rozvíjajú hmatovú citlivosť, jemnú motoriku a zručnosť. Chodítko vďaka tomu vytvára originálne spojenie medzi deťmi a prírodou. Chodítko a kočík pre bábiku v jednom je tiež krásnym doplnkom detskej izbičky.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie.

Vlastnosti

  • drevené chodítko a kočík pre bábiku v jednom
  • s vankúšikom
  • pre deti od 12 mesiacov
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery44*39*25 cm
Celková výška44 cm
Rozmery balenia40*28*15 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,6 kg
Farbatyrkysová
Vhodné pre bábiku30 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.