Chodítko a kočík pre bábiku Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby s brzdou a bezpečnostným pásom od 12 mes

Popis produktu

Chodítko a kočík pre bábiku Croc Baby Walker 3v1 z edície MiniKiss od francúzskeho výrobcu Smoby je skvelý darček pre všetky deti od 12 mesiacov, ktoré sa rady hrajú so svojimi bábikami. Multifunkčné chodítko v jemnom bledomodrom vyhotovení pomôže vašim najmenším s prvými krokmi ako chodítko. Opierajú sa oň, naberajú istotu a ľahko si osvojujú správne pohyby. Rodičov poteší funkcia brzdenia - vďaka tlačidlám na kolieskach dokážu jednoducho zabrzdiť chodítko, čo zaručuje deťom pri hre bezpečnosť. Chodítko slúži aj ako kočík, do ktorého je možné uložiť bábiku v 2 polohách - sedadlo sa dá nastaviť tak, aby bábika sedela v smere jazdy alebo tvárou k dieťaťu. Dieťa sa učí chodiť a zároveň komunikuje so svojou bábikou. 

Kočík pre bábiky má po bokoch vyobrazené veselé obrázky zvieratiek, ktoré ladia s obľúbenými bábikami v zvieracích kostýmoch z edície MiniKiss. Bezpečnostný pás ochráni bábiku pred vypadnutím zo sedadla. Oblá ergonomická rukoväť je prispôsobená pre malé detské rúčky, umožňuje im bezproblémovú manipuláciu s chodítkom. Odnímateľné sedadlo poslúži deťom ako praktická autosedačka, ktorá sa ľahko prenáša, môžu si ju zobrať spolu s bábikou na návštevy a výlety. Pri hre a starostlivosti o bábiku sa deti hravým spôsobom približujú svetu dospelých. Zlepšujú si jemnú motoriku, manuálne zručnosti a taktiež aj komunikačné a jazykové schopnosti pri vymýšľaní rôznych príbehov.

Celkové rozmery produktu sú 50*45*47 cm, do kočíka je vhodná bábika s maximálnou výškou 30 cm (nie je súčasťou balenia). Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom prvotriedne hračky s vlastnou, originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery50*45*47 cm
Rozmery balenia49*15*58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,3 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.