Chodítko a kočík s autosedačkou zvieratká Animal MiniKiss 3v1 Smoby s brzdou a bezpečnostným pásom od 12 mes

Popis produktu

Chodítko a kočík s autosedačkou 3v1 zo série MiniKiss od francúzskeho výrobcu Smoby je vhodné pre všetky dievčatká a ich bábiky od 12 mesiacov. Multifunkčná hračka v jemných farbách šedej, zelenej, oranžovej a bielej pomáha deťom s prvými krokmi ako chodítko. Opierajú sa oň, naberajú istotu a ľahko si osvojujú správne pohyby. Vďaka tlačidlám na kolieskach s funkciou brzdenia je zaručená ich bezpečnosť. Chodítko slúži aj ako kočík, do ktorého je možné uložiť bábiku v 2 polohách - vďaka otočnému sedadlu bábika sedí v smere jazdy alebo tvárou k dieťaťu. Dieťa sa učí chodiť a zároveň sa hrá a komunikuje so svojou bábikou.

Kočík pre bábiky má po bokoch vyobrazené veselé obrázky zvieratiek a výborne ladí s bábikami v zvieracích kostýmoch z edície MiniKiss (zajačik, srnček, líška). Bezpečnostný pás ochráni bábiku pred vypadnutím zo sedadla. Ergonomická rukoväť je plne prispôsobená pre malé detské rúčky. Odnímateľné sedadlo poslúži deťom ako praktická autosedačka, ktorá sa ľahko prenáša, môžu si ju zobrať spolu s bábikou na návštevy a výlety. Výška hračky je 47 cm a jej celkové rozmery sú 50*45*47 cm. Bábika nie je súčasťou balenia.

Hru s bábikami obľubuje veľa detí a najmä malé malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj detí. Starostlivosťou o bábiky sa hravým spôsobom približujú svetu dospelých. Zlepšujú si jemnú motoriku, manuálne zručnosti a taktiež aj komunikačné a jazykové schopnosti pri vymýšľaní rôznych príbehov. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery50*45*47 cm
Rozmery balenia49*15*58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,3 kg
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.