Chodítko a kočiarik pre bábiku 2v1 MiniKiss Smoby s brzdou od 12 mes

Popis produktu

Smoby detské chodítko a kočík Minikiss pre bábiku v jednom je skvelá pomôcka a zároveň hračka pre deti už od 12 mesiacov.  Výška rúčky kočíka je 47 cm. Dieťa ho používa ako kočík pre bábiku, a zároveň sa o stabilný a pevný kočík môže bezpečne opierať. Takto si deti posilňujú nôžky a zároveň sa hrajú. Detský kočík a chodítkopraktickú brzdu na predných kolesách, ktorá zabráni vozíku aby sa prevrhlo, vtedy ide kočík pomaly. Po uvolnení brzdy sa kolesá ľahko točia a dievčatko sa prechádza s bábikou. Chodítko a kočík je vhodný pre bábiku s rozmerom 42 cm.

Vysoká bezpečnosť je zaručená aj vďaka široko rozloženým kolesám, ktoré kočíku pre bábiku zaručujú bezpečný chod bez nehody. Kočík pre bábiku Minikiss má oválny tvar, a preto je pre dieťa bezpečný. Oblé tvary dávajú celkovému dizajnu veľmi jedinečný ráz. Detský kočík je prevedený v ružovej farbe v kombinácii s bielou a zeleným detailom na rúčke a kolesách. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Má pevné plastové kolesá.

Produkt je vyrobený z kvalitných plastových materiálov vysokej odolnosti. Zároveň sú jemné a zamatové na dotyk. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Rozmery kočíka pre deti sú 51*47*43 cm. Je to jedinečná hračka a zároveň pomôcka pre deti pri ich prvých krôčikoch.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery51*43*47 cm
Celková výška47 cm
Rozmery balenia44*15*55 cm
MechanickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,29 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.