Chladiace hryzátko BIG červeno-modré od 6 mes

Popis produktu

Chladiace hryzátko značky BIG prináša úľavu pri prerezávaní prvých zúbkov. Hryzátko BIG je vyrobené zo zdravotne neškodných plastov a má masážnu štruktúru, ktorá jemne ošetruje ďasná. Hryzátko nesie motív autíčka, je vhodné pre deti od piatich mesiacov a zahrajú sa s ním dievčatká aj chlapci. V tele hryzátka sú ukryté malé guľôčky, takže hračka navyše hrká a poskytne dieťatku viac zábavy. Pre dosiahnutie úľavy pri prerezávaní zúbkov je potrebné vložiť hryzátko na hodinu do chladničky. Studené hryzátko s textúrovaným povrchom, ktorý šetrne masíruje boľavé ďasienka, prináša okamžitú úľavu.

Výrobca – značka BIG zdôrazňuje, že hryzátko bolo vyrobené v súlade so zákonnými požiadavkami a použité materiály neobsahujú škodlivú zlúčeninu bisfenol A, takže sa nemusíte obávať o zdravie svojho dieťatka. Nakoľko si značka BIG dáva záležať na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú zdravotne neškodné a recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Detské hryzátko BIG všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko zranenia. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Červeno–modré hryzátko BIG je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery10*9*1 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,1 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.