Cestovný vankúš lev My Head Support Cushion Home Kaloo pre deti od 6 mes

Popis produktu

Cestovný vankúš Lev My Head Support z populárnej edície Travel od francúzskeho Kaloo je perfektný doplnok na cestovanie, ktorý si obľúbia všetky deti už od 6 mesiacov. Moderný vankúšik s motívom leva zabezpečí chlapcom a dievčatkám maximálne pohodlie a komfort pri cestovaní v aute. O tento originálny vankúšik si detičky môžu opierať hlavičku, zabezpečuje lepšiu stabilizáciu krčnej chrbtice, zvyšuje bezpečnosť a dieťa rýchlejšie zaspí aj na dlhých cestách. Prvotriedny vankúšik je vyrobený z kvalitných mikrovlákien a plyšu, je jemnučký a hebký na dotyk.

Motív zvieratka má veľký význam pri rozvoji predstavivosti a fantázie detí, rozveseľuje ich a upokojuje. Špičkový oranžový vankúšik poteší každé dieťa svojím nadčasovým vzhľadom a rodičov zas svojím praktickým využitím. Rozmery vankúšika sú 22*24 cm. Je multifunkčný - využijete ho nielen pri cestovaní, ale aj doma, kde sa s ním môže dieťa hrať. Je bezpečný pre hru najmenších detí, spĺňa vysoké kritériá kvality. Dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky. Zabudované látkové vrecúško ochráni vankúšik pred nečistotami a zároveň sa dá vďaka nemu ľahko prenášať.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery22*24 cm / 20*22 cm
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.