Tepelné čerpadlo pre bazény Swimming pool heat pump Exit Toys 5,5 kWh s kapacitou 22 m3

Popis produktu

Tepelné čerpadlo pre bazény od holandskej značky Exit Toys predstavuje skvelý spôsob, ako si ohriať vodu vo vašom bazéne. Čerpadlo je vhodné pre bazény s objemom až 22 m³ a dá sa jednoducho pripojiť aj na filtráciu Exit Toys, pričom dokáže prečerpať až 530 galónov vody za hodinu (2006 litrov). Ohrievač pracuje aj pri nízkej teplote 10°C a dokáže ohriať vodu až na 40°C, takže sa v bazéne okúpete nielen počas teplých letných dní, ale aj v chladnejšom počasí. 

Tepelné čerpadlo sa jednoducho pripája k bazénu aj k filtrácii pomocou priložených hadíc. Tepelné čerpadlo ovládate pomocou digitálneho displeja, na ktorom si nastavíte požadovanú teplotu vody. Hneď, ako voda dosiahne stanovenú teplotu vody, čerpadlo sa vypne a začne automaticky pracovať až keď teplota vody klesne pod požadovanú úroveň. Vďaka tomu čerpadlo spotrebuje menej elektrickej energie.

Špičkové tepelné čerpadlo pracuje najlepšie pri vonkajšej teplote 26° C, kedy jeho výkon dokáže dosiahnuť až 5,50 kWh. V tom prípade platí, že ak 1 KWh elektrickej energie ide do čerpadla, do bazéna ide až 4,5 kWh, čo predstavuje čistý tepelný zisk. Tepelné čerpadlo váži 31 kg, pripája sa na zdroj s výkonom 230V a jeho spotreba je 1300 Watt.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Bazény sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, poskytnú zábavu celej rodine!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

PôvodVyrobené v Holandsku
ElektronickéÁno
Note5 kW / 22m³
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.