Čajová súprava Princezné Smoby porcelánová s 12 doplnkami

Popis produktu

Smoby čajová súprava Princezné je krásny detský porcelánový čajový set, ktorý je ideálny pre každé dievčatko, ktoré sa chce hrať na hostiteľku a naservírovať svojim kamarátkam pravý čaj o piatej. Detský porcelánový set je ladený v dizajne tých najkrajších a najobľúbenejších princezien z Disney rozprávok, ako sú Popoluška, Snehulienka, Ariel, Bella alebo Zlatovláska. Každé dievčatko si nájde tú svoju obľúbenú princeznú. Detská čajová súprava z porcelánu vyzerá veľmi dievčensky, moderne a elegantne. Krásny biely porcelán má hrubé steny a je veľmi kvalitný a odolný, vďaka čomu je bezpečný pre všetky deti od 3 rokov.

Detský porcelánový čajový set je tvorený 11 doplnkami, s ktorými si vaše dievčatko môže vyčarovať skutočne nádherné posedenie. Detský porcelánový set Princezné je vhodný aj na každú detskú oslavu. Francúzska spoločnosť Smoby dlhoročnú tradíciu a je zárukou výroby kvalitných a jedinečných modelov hračiek pre vaše deti.  Detská porcelánová súprava Princezné je prevedená v bielej farbe a doplnená o nádherné farebné obrázky princezien a iných kráľovských doplnkov. Porcelánový set pre deti sa skladá zo 4 tanierikov, 4 čajových šálok s uškom, krásneho čajníka s pokrievkou a malej nádobky na cukor.

Porcelánový čajový set vyzerá veľmi elegantne a je ideálnym doplnkom k detskej kuchynke. Vďaka detskej čajovej súprave z kvalitného porcelánu sa vaše dievčatko bude cítiť ako skutočná hostiteľka. S čajovým porcelánovým setom Princezné sa vaša malá princeznička môže naučiť, ako správne stolovať, servírovať čaj a obsluhovať hostí. Rozmery balenia porcelánového setu pre deti sú 25*5*21 cm. S dievčenskou čajovou sadou Princezné si vaše deti užijú veľa zábavy a môžu si otvoriť vlastnú malú čajovňu pre svoje kamarátky. Nádherná a kvalitná čínska porcelánová čajová súprava v modernom dizajne sa svojím prepracovaným a detailným prevedením blíži až k zberateľským kúskom.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery12 ks súprava
Rozmery balenia25*5*21 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,58 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.