Porcelánová čajová súprava Frozen Smoby 12 dielov

Popis produktu

Porcelánová čajová súprava je krásny detský čajový set, ktorý je ideálny pre každé dievčatko, ktoré sa chce hrať na hostiteľku a naservírovať svojim kamarátkam pravý čaj o piatej. Čajový set s rozprávkovým motívom Frozen - Ľadové kráľovstvo nadchne deti svojím moderným a elegantným dizajnom. Krásny biely porcelán má hrubé steny a je veľmi kvalitný a odolný, vďaka čomu je bezpečný pre všetky deti od 3 rokov

Detský porcelánový čajový set je tvorený 12 kusmi doplnkov, s ktorými si vaše dievčatko môže vyčarovať skutočne nádherné posedenie. Detský porcelánový set Frozen je vhodný aj na každú detskú oslavu. Porcelánový set je vyhotovený v bielej farbe s farebnými obrázkami hrdinov z animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo. Porcelánový set pre deti sa skladá zo 4 tanierikov4 čajových šálok s uškom, krásneho čajníka a malej nádobky na cukor.

Porcelánový čajový set  vyzerá veľmi elegantne a je ideálnym doplnkom ku každej detskej kuchynke. Vďaka detskému porcelánovému čajovému setu sa vaše dievčatko bude cítiť ako skutočná hostiteľka. S čajovým porcelánovým setom sa vaša malá princezná môže naučiť, ako správne stolovať, servírovať čaj a obsluhovať hostí. S detskou čajovou sadou si vaše deti užijú veľa zábavy a môžu si otvoriť vlastnú malú čajovňu. Výrobca Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou a vyrába jedinečné modely detských hračiek najvyššej kvality pre vaše deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery21*25*6 cm
Hmotnosť0,4 kg
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.