Futbalové bránky Panna steel football goal Exit Toys skladacie oceľový rám 2 kusy 150*60 cm

Popis produktu

Futbalové bránky Panna foldable steel football goal od holandskej značky Exit Toys je perfektná sada 2 futbalových bránok, vďaka ktorým si deti zahrajú futbal na akomkoľvek mieste. Vďaka oceľovému rámu sú veľmi pevné a odolné, dajú sa poskladať a pripraviť na hru v priebehu krátkej chvíľky. Prenosné bránky sú veľmi skladné, nezaberajú veľa miesta, využijete ich aj na menšej záhrade a dvore. 

Bránka pozostáva z galvanizovaného oceľového rámu, ktorý má povrch ošetrený práškovou farbou, takže vynikajúco odoláva poveternostným podmienkam a pýši sa vysokou odolnosťou proti korózii. Praktická čierna sieť je ozdobená logom Exit Toys. Štýlové bránky majú rozmery 150*60*60 cm. Zahrajú sa s nimi deti už od 3 rokov, využijú ich pri futbale so svojimi súrodencami a kamarátmi.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Sada futbalových bránok sa vyznačuje pravým holandským štýlom a pomáhajú chlapcom a dievčatám zdravo športovať na čerstvom vzduchu, súťažiť, kto dá viac gólov. Pri hraní futbalu si spevňujú svalstvo na rukách a nohách, učia sa odhadovať vzdialenosti a presnosť pri streľbe na bránu.


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery60*150*90 cm
Hmotnosť13 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.