Futbalová bránka Tempo 3000 steel football goal Exit Toys oceľový rám 300*200 cm

Popis produktu

Futbalová bránka Tempo 3000 steel football goal od holandskej značky Exit Toys predstavuje perfektný darček pre všetky deti a dospelých, ktorí rady hrajú futbal a športujú. Zeleno-čierna futbalová bránka je veľmi robustná a pevná, vďaka svojmu tvaru a praktickým rozmerom sa hodí do každej záhrady. S futbalovou bránkou Exit Toys si deti aj dospelí precvičia svoje futbalové triky kedykoľvek budú chcieť. Vďaka 3-dielnej kotviacej sade bránku rýchlo a jednoducho upevníte o zem a hra sa môže začať.

Bránka pozostáva z galvanizovaného oceľového rámu, ktorý má povrch ošetrený práškovou farbou, takže vynikajúco odoláva poveternostným podmienkam a pýši sa vysokou odolnosťou proti korózii. Praktická čierna sieť s logom Exit Toys je na ráme upevnená originálnym spôsobom, vďaka ktorému sa futbalistom lopta nezasekne medzi rámom a sieťou.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Bránka sa vyznačuje pravým holandským štýlom, pomôže chlapcom a dievčatám športovať na čerstvom vzduchu. Pri hraní futbalu si spevňujú svalstvo na rukách a nohách, učia sa odhadovať vzdialenosti a presnosť pri streľbe na bránu.

Vlastnosti

  • galvanizovaný oceľový rám s práškovou farbou
  • vysoká odolnosť proti poveternostným podmienkam a korózii
  • rozmery 300*200*120 cm
  • maximálne rozmery 307*200*120 cm
  • váha 30 kg
  • rozmer trubiek rámu ø 38*1,2 mm, ø 45*1,5 mm
  • holandský dizajn Exit Toys


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery200*307*120 cm
Hmotnosť30 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.