Futbalová bránka Maestro steel football goal Exit Toys oceľový rám 180*120 cm

Popis produktu

Futbalová bránka Maestro steel football goal od holandskej značky Exit Toys predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti už od 3 rokov, ktoré rady hrajú futbal. Čierna futbalová bránka je veľmi robustná a pevná, vďaka svojmu tvaru a praktickým rozmerom sa hodí do každej záhrady. S futbalovou bránkou Exit Toys si deti precvičia svoje futbalové triky kedykoľvek budú chcieť. Vďaka kotviacej sade bránku rýchlo a jednoducho upevníte o zem a hra sa môže začať.

Bránka pozostáva z galvanizovaného oceľového rámu, ktorý má povrch ošetrený práškovou farbou, takže vynikajúco odoláva poveternostným podmienkam a pýši sa vysokou odolnosťou proti korózii. Praktická čierna sieť s logom Exit Toys je na ráme upevnená originálnym spôsobom, vďaka ktorému sa futbalistom lopta nezasekne medzi rámom a sieťou. Skvelý doplnok predstavuje aj tréningová stena, ktorú si deti pripevnia na bránku a budú trénovať presnosť pri triafaní cez jej otvory. 

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Bránka sa vyznačuje pravým holandským štýlom, pomôže chlapcom a dievčatám športovať na čerstvom vzduchu. Pri hraní futbalu si spevňujú svalstvo na rukách a nohách, učia sa odhadovať vzdialenosti a presnosť pri streľbe na bránu.

Vlastnosti

  • galvanizovaný oceľový rám s práškovou farbou
  • vysoká odolnosť proti poveternostným podmienkam a korózii
  • rozmery 180*120*60 cm
  • váha 17 kg
  • holandský dizajn Exit Toys


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery120*180*60 cm
Hmotnosť17 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.