Box na desiatu Stainless Steel Lunch Box Beaba Velvet Grey/Sage Green 760 ml z nehrdzavejúcej ocele sivo-zelený

Popis produktu

Kŕmenie detí sa vďaka Beaba premení na štýlovú spoločenskú udalosť. Box na desiatu Stainless Steel Lunch Box z dielne prestížnej francúzskej značky Beaba je nerezový obedár so silikónovým ochranným viečkom, ktorý sa postará o pohodlnú a praktickú prepravu detských jedál. Desiatový box Beaba v sivo-zelenom farebnom prevedení má celkový objem 760 ml, vďaka čomu v ňom môžete prenášať hotové kulinárske špeciality pre malých, ale aj veľkých gurmánov. Box na jedlo vyrobený z nehrdzavejúcej ocele je doplnený zeleným silikónovým viečkom, ktoré bezpečne udrží jedlo na mieste a neprepustí ani kvapku tekutiny, ale ani chuť, zápach či farbu.

Nerezový box na jedlo Beaba je vhodný na prenášanie raňajok, obedov, večerí, ale aj snackov, na ktorých si deti počas dňa s radosťou pochutnajú. Súčasťou dózy Beaba sú dve odnímateľné silikónové prepážky, ktorými vytvoríte v boxe až 3 priehradky a zabezpečíte tak praktické rozdelenie hlavného jedla a príloh. Nerezový desiatový box Beaba prichádza aj so silikónovým obalom, ktorý uľahčuje uchopenie, chráni dózu pred otlčením a zabraňuje kĺzaniu sa po stole. Box na desiatu odporúčame umývať ručne alebo v umývačke riadu na jemnom programe. Desiatový box je BPA-free, BPS-free a neobsahuje žiadne ftaláty.

Obľúbená francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú kvalitné a zároveň jednoduché na použitie. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • box na desiatu Beaba
  • objem 760 ml
  • nehrdzavejúca oceľ a kvalitný silikón
  • dve prepážky na rozdelenie boxu
  • bez BPA a ftalátov
  • francúzsky dizajn
  • produkt vysokej kvality
Doprava 79

Technické parametre

Vek4months
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery17,5*6*11,5 cm
Hmotnosť315 g
Objem L760 ml
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.