Box na desiatu Stainless Steel Lunchbox Girls Rose gold Unicorn Universe Jeune Premier 100% nehrdzavejúca oceľ luxusné prevedenie 21*7 cm

Popis produktu

Box na desiatu alebo skôr šperkovnica? Desiatovú prestávku si vaša školáčka vychutná ešte o niečo viac, a to vďaka luxusnému boxu z dielne belgickej značky Jeune Premier. Zlatý box na desiatu Jeune Premier s motívom jednorožca je inšpirovaný nekonečnými snami a fantáziou a vaše deti sa vďaka nemu vydajú na skvelé dobrodružstvo. Prekrásna zlatoružová farba boxu dokonale konrastuje s pestrofarebnou gumičkou a výšivkou legendárneho jednorožca.

Box na desiatu Lunchbox Girls Classic gold Unicorn Universe je ako stvorený na to, aby ochránil školskú desiatu pred rozpučením či vyliatím, no zároveň je prekrásnym módnym doplnkom. Tento nádherný rose gold box na desiatu chráni gumička s motívom jednorožca. Desiatový box Jeune Premier odzrkadľuje najmodernejší štýl v detskej a dorasteneckej móde, vďaka čomu budú vaše deti právom hrdé na svoje nové školské pomôcky.

Dizajn, luxus a kvalita

Stačí jeden jediný pohľad na tento dizajnový a nadčasový box na desiatu a deti sa budú do školy tešiť ako nikdy predtým. Luxusný desiatový box Jeune Premier je vyrobený zo 100% nehrdzavejúcej ocele, pričom vysoká kvalita materiálu zaručuje dlhú životnosť. Box na desiatu je ľahký ako pierko - prázdny váži iba 0,35 kg, má objem 2,2 litra a jeho rozmery sú 21*7*15 cm a môžete ho umývať v umývačke riadu.

Krása originálneho desiatového boxu Jeune Premier sa ukrýva v jeho detailoch. Jeho objem 2,2 litra toho deťom síce veľa nepovie, no dôležitejšie je, že sa doň bez problémov zmestí chutná desiata. Stačí dať dole gumičku, otvoriť box a vychutnať si vynikajúcu desiatu. Tento štýlový box na desiatu Jeune Premier je nevyhnutnou súčasťou výbavy každej školáčky, ktorá už v útlom veku miluje módu. Práve preto si na jeho dizajne dali návrhári Jeune Premier skutočne záležať.

Sami sú rodičia a vedia, že do školy sa chodí s radosťou práve vtedy, keď si so sebou deti môžu vziať krásne školské pomôcky. Zabudnite na desiatu zabalenú v igelitovom vrecúšku a zabaľte deťom chutnú desiatu do luxusného boxu, ktorý si spolužiačky ľahko pomýlia so šperkovnicou. Dovoľte deťom vyletieť spolu s jednorožcom do sveta fantázie a kreativity a nechajte im voľnú ruku pri vytváraní vlastného módneho štýlu. Dizajn boxu na desiatu navrhnutý rukou už na prvý pohľad nesie známky originality, ktorú inde len tak ľahko nenájdete a postará sa o to, že vaša dcéra bude chodiť do školy s radosťou.

Vlastnosti

  • luxusný box na desiatu Jeune Premier
  • nehrdzavejúca oceľ
  • hmotnosť 0,35 kg
  • objem 2,2 litra
  • rozmery 21*7*15 cm
  • ručne kreslený originálny dizajn
  • navrhnutý v Belgicku
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené v Belgicku
Rozmery21*7*15 cm
Celková výška7 cm
Hmotnosť0,35 kg
Objem L2,2 l
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.