Robustné boby s dvoma úchytmi Snow Speedy Lightblue BIG s nosnosťou 100 kg do -20 stupňov od 6 rokov

Popis produktu

Robustné detské boby Snow Speedy Lightblue od nemeckého výrobcu BIG predstavujú perfektnú zimnú hračku, s ktorou sa na snehu zabavia chlapci aj dievčatá už od 6 rokov. Špeciálne tvarovaný profil umožní ľahké kĺzanie bobov a rýchlu jazdu po zasnežených kopcoch. Zadná časť bobov zabraňuje vykĺznutiu dieťaťa počas jazdy a v prednej časti sa nachádzajú 2 úchyty, ktoré mu dodajú istotu a stabilitu pri každom zjazde z kopca. Nádherné svetlomodré boby sú na svahu dobre viditeľné, dieťa môže na nich pri jazde kľačať alebo sedieť.

Boby sú vyrobené z vysokokvalitného plastu, sú mrazuvzdorné, odolajú teplotám do -20° C. Robustná a pevná konštrukcia sa vyznačuje vysokou nosnosťou až 100 kg. Rozmery bobov sú 59*44*17 cm. S bobami od nemeckého výrobcu BIG sa deti zabavia v snehu na dlhé hodiny. Prostredníctvom detských bobov sa rozvíjajú pohybové zručnosti detí, posilňuje sa svalstvo na nohách aj rukách. Rýchlou jazdou po kopcoch sa posilňuje aj odvaha detí, pri spoločných zimných radovánkach si deti rozvíjajú sociálne väzby so svojimi kamarátmi a získavajú skvelé zážitky. Deti sa pri bobovaní zároveň utužujú a budujú si silnú imunitu na čerstvom vzduchu.

Boby BIG sú testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodNemecko
Rozmery59*44*17 cm
Rozmery balenia59*45*17,5 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,2 kg
Nosnosť100 kg
Note-20 °C
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.