Plyšové hračky s nádychom tradície: Spoznajte značku Histoire d´ Ours

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
05. feb'24

Všetko, čo robia, robia s láskou. Také je heslo francúzskej značky Histoire d´ Ours, ktorá už od roku 1985 vnáša do detského sveta nádherné plyšové hračky. Objavte s nami čaro tradičných plyšových hračiek, ktoré potešia nielen deti, ale aj dospelých. Blížiaci sa Valentín predsa nerobí rozdiely vo veku.

Priateľstvo na celý život vzniká často už v útlom detskom veku a občas je toto priateľstvo nezvyčajné. Vznikne totiž puto medzi dieťatkom a plyšovou hračkou, ktoré pretrvá až do dospelosti. Nie je na tom vôbec nič zvláštne, obzvlášť ak je prvou hračkou dieťatka očarujúce plyšové zvieratko z dielne francúzskej značky Histoire d´ Ours.

Túžba vytvárať príbehy

Francúzska značka Histoire d´ Ours si už pri svojom zrode v roku 1985 prisľúbila, že jej posolstvom bude vytvárať skutočné príbehy, ktoré napíše priateľstvo dieťatka a plyšového zvieratka. Filozofia značky, ktorú vytvoril Alain Joly, hovorí o štyroch príbehoch:

  • Príbeh lásky medzi dieťatkom a jeho plyšovým zvieratkom
  • Dobrodružný príbeh na rozvoj predstavivosti batoliat
  • Príbeh spoluúčasti pri radostných aj smutných okamihoch
  • Príbeh zdieľania, pretože hračky Histoire d´ Ours si budú odovzdávať celé generácie.

Plyšové hračky Histoire d´ Ours nie sú hračky, ktoré deti omrzia a po jednej sezóne skončia zabudnuté na dne škatule. Sú to hračky, ktoré budú dieťa sprevádzať v priebehu rokov a ktoré sa stanú neoddeliteľnou súčasťou detstva a napokon aj dospelosti. Sú to hračky, ktoré po vašich deťoch zdedia vaše vnúčatká a stanú sa akousi plyšovou rodinnou kronikou.

Plyšoví mackovia Histoire d’ Ours

Inšpirované detskými snami

Histoire d´ Ours sa pri výrobe nových hračiek inšpiruje detskými spomienkami a snami, ktoré chce premeniť na realitu. Hľadáte mäkkú a nežnú hračku pre dieťatko? Vašou voľbou môže byť tradičný plyšový medvedík, ale aj prítulná mačička či dokonca zajačik. Každá plyšová hračka Histoire d´ Ours je skutočným pokladom, ktorý sa v zbierke všetkých hračiek len tak nestratí.

Všetky nápady na hračky Histoire d´ Ours prichádzajú na svet vo francúzskej obci Saint-Leu-la-Forêt, ktorá sa nachádza iba niekoľko kilometrov severne od Paríža. Tímy dizajnérov najprv prenesú svoj nápad na papier, pričom nezabúdajú na tie najmenšie detaily, a potom sa zamerajú na výber materiálov. Každý plyšová hračka Histoire d´ Ours je teda odrazom fantázie týchto návrhárov.

Plyšová mačička Histoire d’ Ours

Pestrofarebný detský svet

Hračky Histoire d´ Ours vás prekvapia neuveriteľnou paletou farieb, inovatívnou hrou s materiálmi a vesmírom, v ktorom žijú roztomilé plyšové postavičky pripravené zapojiť sa do každej hry. Dôkazom pestrej palety farieb je vlajková loď značky - hrošík Hippo, ktorý srší optimizmom, je šťastný a vždy sa cíti dobre. Všetky plyšové hrošíky sú neodolateľne jemné, majú okrúhle a mäkké bruško a veľkú papuľku, no čo deti zaujme najviac, sú rôzne farby, v ktorých sa hrošíky rodia. Ružový, modrý, biely alebo žltý? Fantázia v tomto prípade naozaj nepozná hraníc.

Chcete dieťatko obdariť skôr niečím tradičným? Už od zrodu značky je súčasťou stálej ponuky medvedík Les Nounours, ktorého kúzlu neodolá naozaj nik. Roztomilá tvárička, mäkké telíčko a jemná srsť si získa všetky vekové kategórie. Plyšovému mackovi v rozličných farbách je ťažké odolať, navyše ak prichádza v rôznych veľkostiach a nájdete ho aj v 75 cm veľkosti. No nie je to ideálny partner na maznanie?

Do detských rúk vkladáme len to najlepšie

Aj takto jednoducho by sa dala popísať kvalita plyšových hračiek Histoire d´ Ours. Každý člen tejto plyšovej rodiny je vyrobený zo starostlivo vybranej látky, ktorá sa pýši ľahkosťou, mäkkosťou a teplom. Odolné vlákna materiálu majú tú správnu farbu a v prípade potreby aj odlesky a keďže tvorcovia hračiek nenechávajú nič na náhodu, vždy uprednostňujú kvalitu a bezpečnosť.

High-tech materiály použité na výrobu plyšových hračiek Histoire d´ Ours rešpektujú citlivú pokožku bábätiek, o čom sa môžete presvedčiť už na prvý dotyk. Všetky hračky nesúce názov Histoire d´ Ours sú navrhnuté vo Francúzsku a ich výroba sa nezaobíde bez dôkladnej kontroly počas každej výrobnej fázy. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť na to, že hračky Histoire d´ Ours spĺňajú najvyššie bezpečnostné štandardy a každý prvok, ktorý tvorí tieto hračky, je prísne kontrolovaný v súlade s európskymi normami.

Značka Histoire d´ Ours stojí pri zrode tisícok príbehov lásky, ktoré sa začali v deň darovania plyšovej hračky. Potešte aj vy svoje deti, partnerov alebo blízkych plyšovým medvedíkom Histoire d´ Ours. Deň sv. Valentína, ale aj každý iný deň je na to ako stvorený.