Výpredaj detských domčekov sa začína! Zľavy až do výšky 50 % už čakajú

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
4 min
31. aug'18

Detské domčeky nikdy nevyjdú z módy. Zamiluje si ich každá malá generácia, pretože poskytujú perfektné útočisko a priestor na hranie. U nás nájdete iba tie najlepšie detské domčeky do záhrady, ale aj do interiéru. A teraz ich môžete mať so super zľavou až 50 %!

Nie je domček ako domček a naši verní zákazníci už vedia, kde nájdu ten najlepší! Kvalitné detské domčeky od renomovaných európskych značiek u nás počas septembra nájdete so zľavami až do výšky 50 %! Inšpirujte sa našimi tipmi a potešte svoje deti vlastným záhradným domčekom, vybrali sme pre vás to najlepšie z najlepšieho!

Domček Pretty Blue s letnou kuchynkou

Detsky domcek pretty blue

Domček pre deti Pretty Blue Smoby v pestrej modro-zelenej farebnej kombinácii teraz môžete získať so skvelou zľavou 34 %. Výnimočný detský domček má svoju vlastnú letnú kuchynku, ktorá je vybavená kuchynským riadom, ale aj jedlom. Steny domčeka zdobia rozkošné reliéfy zvieratiek a kvetináčov, ktoré dotvárajú celkovú realistickú atmosféru domčeka. Zasúvateľné okenice a dvierka zase zabezpečia deťom súkromie a ochránia ich pred nástrahami počasia.

Domček My House s elektronickým zvončekom

Detsky domcek my house

Záhradný domček My House Smoby nie je ani zďaleka obyčajným detským domčekom. O originalitu domčeka sa postará elektronický zvonček, ktorým sa ohlási každá návšteva a detičky tak budú o príchode kamarátov či rodičov vedieť. Tento detský domček v trojkombinácii zelenej, červenej a bielej farby má dokonca poštovú schránku a okrem klasických otváracích okien je jedinečný aj okrúhlymi oknami. Do domčeka, ktorý teraz môžete mať so zľavou 29 %, detičky vchádzajú vrátkami namiesto dverí.

Domček na pilieroch Pilings House so šmykľavkou

Detsky domcek pilings house

O preslávenom domčeku na pilieroch Pilings House ste už určite počuli. Je priestranný, pohodlný a deťom ponúka množstvo zábavy nielen vďaka šmykľavke, ktorá je jeho súčasťou. Do domčeka sa vychádza po stabilnom a bezpečnom rebríku, ktorý deti okamžite privedie ku vchodovým dverám, ale aj ku šmykľavke. Piliere domčeka sú vysoké 70 cm, vďaka čomu si deti nájdu dostatok priestoru aj na hru pod samotným domčekom. Hra viacerých detí sa môže začať už teraz, a to aj vďaka zľave 29 %!

Domček Jura Lodge s dvierkami a okenicami

Záhradný domček Jura Lodge pre deti je prevedený v tradičných farbách francúzskeho výrobcu Smoby - červenej, zelenej a bielej. Týmito farbami sa dokonale hodí do každej záhrady, ale rozžiari aj každú detskú izbičku. Domček Jura Lodge je menšej veľkosti, no aj napriek tomu je dostatočne priestranný na hry viacerých detí. Dvere domčeka zdobí poštová schránka a má ešte niečo navyše, čo detičky zaručene poteší - kľúč! So zľavou 30 % ho teraz môžu mať aj vaši drobci.

Domček Macko Pú s hojdačkou a šmykľavkou

Detsky domcek macko pu

Máte doma malých milovníkov Macka Pú a jeho dobrodružstiev? Detský domček Disney Macko Pú si vaše deti okamžite zamilujú a len veľmi ťažko ich z neho dostanete. Zvýšené poschodie domčeka deťom zabezpečí stabilitu, ale aj pevnú pôdu pod nohami. Na zem sa môžu pohodlne skĺznuť zo šmykľavky a hore vyjdú bezpečnými schodíkmi. Domček má okrem šmykľavky ešte niečo - hojdačku, ktorá je vďaka špeciálnemu sedadlu vhodná aj pre menšie deti. Tento nádherný a multifunkčný domček teraz vaše deti poteší so zľavou až 31 %.

Detské domčeky ani náhodou nie sú iba na parádu a okrasu záhrady. Deťom poskytujú množstvo nových podnetov a zároveň im pomáhajú nadväzovať priateľstvá a rozvíjať komunikačné a sociálne zručnosti. Potešte svojich drobcov počas septembra novým domčekom alebo setom a využite jedinečné zľavy až do výšky 50 %!

Vstúpte do domčeka tu