Teplým dňom ešte neodzvonilo! Je čas na nové trojkolky a odrážadlá

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
4 min
15. sep'18

Nástupom do školy sa detské dobrodružstvá nekončia! Užite si spolu s deťmi naplno aj krásnu farebnú jeseň, a to vďaka novučičkým odrážadlám a trojkolkám. Nakuknite k nám a potešte svojho malého pretekára čarovným detským vozidlom so super zľavou. Ale pozor, čas sa nebezpečne kráti!

Využite spolu s deťmi možnosti ostávajúcich teplých dní a nenechajte si ujsť ani jeden teplý jesenný deň. Ako si s deťmi užijete voľný čas aj počas školského roka? Dovoľte im zažiť prvé dobrodružstvá zo sedadla trojkolky alebo odrážadla. Nazrite do našej širokej ponuky kvalitných trojkoliek a odrážadiel a odneste si počas septembra tú svoju so zľavou až do - 47%.

Prevezte deti jeseňou

Je úplne prirodzené, že si z našej širokej ponuky nebudete vedieť len tak vybrať tú najlepšiu trojkolku či odrážadlo pre vášho drobca. Okrem super zliav vám preto prinášame aj najlepšie tipy na krásne detské vozidlá, ktorými stopercentne trafíte do čierneho. Vaše deti čaká nielen vietor vo vlasoch, ale aj hodiny plné aktívnej zábavy na kvalitných trojkolkách a odrážadlách od renomovaných výrobcov.

Skladacia trojkolka smarTfold 7v1 s EVA kolieskami

Trojkolky smart fold

Už ste sa zoznámili s revolučnou trojkolkou v rodine smarTrike? Je ňou skladacia trojkolka smarTfold, vďaka ktorej získate úplne iný pohľad na detské trojkolky. Táto trojkolka sa vyznačuje nízkou hmotnosťou a po poskladaní nápadne pripomína malý cestovný kufor, takže si ju bez problémov môžete pribaliť k batožine. Trojkolka smarTrike, samozrejme, rastie s vaším dieťatkom, a to už od 9 mesiacov až do troch rokov. Trojkolky z kolekcie smarTfold u nás nájdete v rôznych farebných prevedeniach, stačí si nájsť tú svoju.

Odrážadlo motorka Sport Bike BIG s elektrickým klaksónom

Odrazadlo sport bike big

Zatají vaše dieťa dych vždy, keď okolo prefičí motorka? Prekvapte ho vlastnou motorkou Sport Bike z dielne nemeckej značky BIG! Táto perfektná čierno-oranžová motorka-odrážadlo má elektronický klaksón, ktorý vydáva realistické zvuky a rovnako realisticky vyzerá aj samotná motorka. Sedenie na nej je maximálne pohodlné a je prispôsobené anatómii detí, čím podporuje správny vývin bedrových kĺbov. Široké kolesá zase pomáhajú udržiavať stabilitu, vďaka čomu je jazda na tomto odrážadle nesmierne zábavná.

Odrážadlo Bubble Go 2v1 so slnečníkom

Odrážadlo Bubble Go 2v1 patrí v našej ponuke medzi stálice a každé dieťa sa doň zamilovalo na prvý pohľad. Toto ružovo-zelené odrážadlo môžu rodičia riadiť pomocou rodičovskej vodiacej rúčky, takže dieťatko si v prvých mesiacoch oddýchne a vládu nad odrážadlom prevezme až neskôr. Detské vozidlo z dielne Smoby je nielen krásne, ale aj praktické - má slnečnú clonu, ktorá deti ochráni pred slnkom a zároveň je vybavené držiakom na fľašu, čím podporuje pitný režim rodiča aj dieťatka.

Trojkolka Zip Plus 4v1 smarTrike TouchSteering

Trojkolka smartrike zip

Ďalšou novinkou v našej ponuke je trojkolka Zip Plus 4v1 od renomovaného výrobcu trojkoliek smarTrike. Táto trojkolka vo veselej farebnej kombinácii predstavuje kompromis medzi kočíkom a tradičnou trojkolkou. Ak vaše dieťatko ešte nie je pripravené vzdať sa kočíka, táto trojkolka Zip Plus je dokonalou voľbou. Okrem modernej technológie TouchSteering je vybavená bezpečnostným pásom v tvare písmena Y a dieťatku vďaka ergonomickému sedadlu prináša maximálny komfort aj počas dlhých jázd. Túto novinku jednoducho musíte mať.

Odrážadlo Máša a Medveď 2v1 Smoby

Odrazadlo masa medved smoby

Patrí medzi najlepších priateľov vášho dieťatka aj modrooká Máša a jej kamarát, medveď Mišo? Odrážadlo 2v1 Smoby s motívom tejto obľúbenej rozprávky vášmu drobcovi nesmie chýbať. Menšie deti môžu odrážadlo použiť aj ako hojdačku či skákadlo a ani na krok sa pritom nepohnú od svojho obľúbeného rozprávkového hrdinu. Chrbát medveďa slúži ako pohodlné a ergonomicky tvarované sedadlo, vďaka čomu bude skákanie a odrážanie pohodlnou zábavou. Skákadlo sa zároveň otáča v 45 stupňovom uhle, čo iba znásobuje radosť z pohybu.

Privítajte s deťmi jeseň vo veľkom štýle a vydajte sa na dobrodružnú dráhu na novom odrážadle či trojkolke. Ak stihnete objednávku vytvoriť do 30.9., získate ich so zľavami až do výšky 47 %! Už viete, na čom sa bude váš drobec voziť nasledujúce mesiace?

Odrazte sa tu